Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Se adauga painea bine scursa, cartoful dat prin razatoarea mica, oul si mararul tocat.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se framanta bine compozitia, apoi se ia cate o lingurita se pune pe o foaie de nailon tapetata cu faina si se da forma rotunda.
Se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc.
Sosul:
Pasta de tomate se subtiaza cu vin si o jumatate cana de apa. Se pune la fiert impreuna cu foile de dafin, cateva boabe de piper si putina sare.Cand se leaga putin sosul, se adauga chiftelele si se mai fierb 15 minute.
Nimic nu poate fi mai bun decat cateva chiftelute calde cu sos, alaturi de o gramajoara de piure de cartofi dres cu lapte si unt si cativa castraveciori murati in otet.
Pofta buna!
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii