Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Se adauga painea bine scursa, cartoful dat prin razatoarea mica, oul si mararul tocat.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se framanta bine compozitia, apoi se ia cate o lingurita se pune pe o foaie de nailon tapetata cu faina si se da forma rotunda.
Se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc.
Sosul:
Pasta de tomate se subtiaza cu vin si o jumatate cana de apa. Se pune la fiert impreuna cu foile de dafin, cateva boabe de piper si putina sare.Cand se leaga putin sosul, se adauga chiftelele si se mai fierb 15 minute.
Nimic nu poate fi mai bun decat cateva chiftelute calde cu sos, alaturi de o gramajoara de piure de cartofi dres cu lapte si unt si cativa castraveciori murati in otet.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii