Ceapa se curata si se taie mărunt, apoi se inabusa in ulei si se raceste. Carnea se curata, se taie felii si se trece, impreuna cu ceapa inabusita şi racita, prin masina de tocat cu sita deasa. La compozitia obtinuta se adauga ouale, piperul,macinat si verdeata curatata, spalata si taiata marunt. Se amesteca componentele până se omogenizeaza perfect pasta si se modeleaza chiftelutele, se trec prin faina si se prajesc in uleiul infierbintat. Se servesc cite doua la portie, pe salata verde.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii