autor:

Simona

» » Mancaruri cu carne

Chili con carne

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Ingrediente
- 1 kg carne tocata de vita, - 2 cepe tocate, - 2-3 catei de usturoi, tocati, - 200 gr fasole fiarta (100 gr fasole alba + 100 gr fasole rosie), - 250 ml suc de rosii, - 2 linguri pasta de tomate, - o lingurita chili, - o lingurita chimen, - sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa, apoi se adauga carnea. Cand carnea a inceput sa se prajeasca, se adauga condimentele (chili, chimen, usturoi, sare , piper) si se mai prajesc putin. Apoi, se adauga fasolea boabe si, peste 5 minute, sosul de rosii si pasta de tomate. Se fierbe la foc mic aproximativ 25 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chili con carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chili con Carne  reteta texana

Chili con Carne reteta texana

Se încinge ulei într-o oală, se pune carnea macinată şi se prăjeşte bine. Se adaugă

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chili con carne

Chili con carne

Dacă folosiţi fasolea roşie gata pregătită la conservă, e chiar foarte bine. Economisiţi timp

11 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    ANDREEA (Maestru bucatar):

    Am gatit aceasta reteta si mi-a iesit super delicioasa. Este foarte simplu de gatit si foarte rapid. O recomand oricui cu mare placere!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Ciprian_Peter

    Ciprian_Peter (Bucatar sef) , 08 august 2013

    abia astept sa gust

  • Ciprian_Peter

    Ciprian_Peter (Bucatar sef) , 08 august 2013

    pare gustos

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg carne tocata de vita
  • - 2 cepe tocate
  • - 2-3 catei de usturoi
  • tocati
  • - 200 gr fasole fiarta (100 gr fasole alba + 100 gr fasole rosie)
  • - 250 ml suc de rosii
  • - 2 linguri pasta de tomate
  • - o lingurita chili
  • - o lingurita chimen
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Simona
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Cartoful se pune la fiert cu putina sare. Ceapa se caleste pana devine aurie, apoi se scoate separat. In

14 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dorada cu legume

Dorada cu legume

Se taie cartofii rondele nu foarte groase, morcovii rondele mai subtirele, iar ceapa solzisori. Patrunjelul

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Flori de dovlecei pane

Flori de dovlecei pane

Florile de dovlecei se spala, se curata de pistil si eventualele frunzulite. Se pregateste compozitia

9 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

Ciprian_Peter (Bucatar sef)

abia astept sa gust

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Snitel cu cartofi natur