autor:

Simona

» » Mancaruri cu carne

Chili con carne

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Ingrediente
- 1 kg carne tocata de vita, - 2 cepe tocate, - 2-3 catei de usturoi, tocati, - 200 gr fasole fiarta (100 gr fasole alba + 100 gr fasole rosie), - 250 ml suc de rosii, - 2 linguri pasta de tomate, - o lingurita chili, - o lingurita chimen, - sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa, apoi se adauga carnea. Cand carnea a inceput sa se prajeasca, se adauga condimentele (chili, chimen, usturoi, sare , piper) si se mai prajesc putin. Apoi, se adauga fasolea boabe si, peste 5 minute, sosul de rosii si pasta de tomate. Se fierbe la foc mic aproximativ 25 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chili con carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chili con carne

Chili con carne

Dacă folosiţi fasolea roşie gata pregătită la conservă, e chiar foarte bine. Economisiţi timp

11 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
chili con carne

chili con carne

- Fasolea se spala si se pune la fiert. - Ceapa, ardeiul capia si ardeiul iute se toaca marunt,

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    ANDREEA (Maestru bucatar):

    Am gatit aceasta reteta si mi-a iesit super delicioasa. Este foarte simplu de gatit si foarte rapid. O recomand oricui cu mare placere!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Ciprian_Peter

    Ciprian_Peter (Bucatar sef) , 08 august 2013

    abia astept sa gust

  • Ciprian_Peter

    Ciprian_Peter (Bucatar sef) , 08 august 2013

    pare gustos

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg carne tocata de vita
  • - 2 cepe tocate
  • - 2-3 catei de usturoi
  • tocati
  • - 200 gr fasole fiarta (100 gr fasole alba + 100 gr fasole rosie)
  • - 250 ml suc de rosii
  • - 2 linguri pasta de tomate
  • - o lingurita chili
  • - o lingurita chimen
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Simona
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Cartoful se pune la fiert cu putina sare. Ceapa se caleste pana devine aurie, apoi se scoate separat. In

14 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dorada cu legume

Dorada cu legume

Se taie cartofii rondele nu foarte groase, morcovii rondele mai subtirele, iar ceapa solzisori. Patrunjelul

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Flori de dovlecei pane

Flori de dovlecei pane

Florile de dovlecei se spala, se curata de pistil si eventualele frunzulite. Se pregateste compozitia

9 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

Ciprian_Peter (Bucatar sef)

abia astept sa gust

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ficat de rata in crusta crocanta