- Fasolea se spala si se pune la fiert.
- Ceapa, ardeiul capia si ardeiul iute se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare, de asemenea, rosiile se oparesc in apa clocotita si se trec prin sita, apoi, intr-o cratita (ceaun) mai inalta se pune ceapa la calit, se lasa pana are o culoare aurie, se adauga morcovul ras, ardeiul capia si se lasa aproximativ 5 minute, dupa care, se adauga carnea toacata care se lasa la calit aproximativ 15 minute, amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Se adauga condimentele, rosiile date prin sita si sucul de rosii lasandu-se la fiert, la foc mic, 15-20 minute, dupa care se adauga ardeiul iute si se lasa la fiert aproximativ 10 minute.
- Se adauga fasolea fiarta si se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii