autor:

alice

» » Mancaruri cu carne

chili con carne

Autor: alice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2015

Ingrediente
500 gr. carne toacata de vita, 500 gr. fasole neagra (sau fasole rosie), ulei de floarea soarelui, 3-4 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 2 buc. ardei capia, 1 buc. ardei iute rosu, 2 buc. rosii coapte, 500 ml suc de rosii proaspat, condimente (sare, piper rosu macinat, chili, boia de ardei dulce, chimen) dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

- Fasolea se spala si se pune la fiert.
- Ceapa, ardeiul capia si ardeiul iute se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare, de asemenea, rosiile se oparesc in apa clocotita si se trec prin sita, apoi, intr-o cratita (ceaun) mai inalta se pune ceapa la calit, se lasa pana are o culoare aurie, se adauga morcovul ras, ardeiul capia si se lasa aproximativ 5 minute, dupa care, se adauga carnea toacata care se lasa la calit aproximativ 15 minute, amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Se adauga condimentele, rosiile date prin sita si sucul de rosii lasandu-se la fiert, la foc mic, 15-20 minute, dupa care se adauga ardeiul iute si se lasa la fiert aproximativ 10 minute.
- Se adauga fasolea fiarta si se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "chili con carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chili con carne

Chili con carne

Dacă folosiţi fasolea roşie gata pregătită la conservă, e chiar foarte bine. Economisiţi timp

11 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Chili con carne

Chili con carne

Pentru inceput spalam si taiem cuburi ardeii, rosiile, ceapa. Usturoiul se taie foarte marunt . Incingem

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne toacata de vita
  • 500 gr. fasole neagra (sau fasole rosie)
  • ulei de floarea soarelui
  • 3-4 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 2 buc. ardei capia
  • 1 buc. ardei iute rosu
  • 2 buc. rosii coapte
  • 500 ml suc de rosii proaspat
  • condimente (sare
  • piper rosu macinat
  • chili
  • boia de ardei dulce
  • chimen) dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de alice
budinca de paste cu branza si merisor

budinca de paste cu branza si merisor

Intr-o oala mai inalta se fierb pastele. Dupa ce au fiert se trec printr-un jet de apa rece si se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu piept de pui