autor:

alice

» » Mancaruri cu carne

chili con carne

Autor: alice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2015

Ingrediente
500 gr. carne toacata de vita, 500 gr. fasole neagra (sau fasole rosie), ulei de floarea soarelui, 3-4 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 2 buc. ardei capia, 1 buc. ardei iute rosu, 2 buc. rosii coapte, 500 ml suc de rosii proaspat, condimente (sare, piper rosu macinat, chili, boia de ardei dulce, chimen) dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

- Fasolea se spala si se pune la fiert.
- Ceapa, ardeiul capia si ardeiul iute se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare, de asemenea, rosiile se oparesc in apa clocotita si se trec prin sita, apoi, intr-o cratita (ceaun) mai inalta se pune ceapa la calit, se lasa pana are o culoare aurie, se adauga morcovul ras, ardeiul capia si se lasa aproximativ 5 minute, dupa care, se adauga carnea toacata care se lasa la calit aproximativ 15 minute, amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Se adauga condimentele, rosiile date prin sita si sucul de rosii lasandu-se la fiert, la foc mic, 15-20 minute, dupa care se adauga ardeiul iute si se lasa la fiert aproximativ 10 minute.
- Se adauga fasolea fiarta si se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "chili con carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chili con carne

Chili con carne

Dacă folosiţi fasolea roşie gata pregătită la conservă, e chiar foarte bine. Economisiţi timp

11 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Chili con Carne  reteta texana

Chili con Carne reteta texana

Se încinge ulei într-o oală, se pune carnea macinată şi se prăjeşte bine. Se adaugă

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. carne toacata de vita
  • 500 gr. fasole neagra (sau fasole rosie)
  • ulei de floarea soarelui
  • 3-4 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 2 buc. ardei capia
  • 1 buc. ardei iute rosu
  • 2 buc. rosii coapte
  • 500 ml suc de rosii proaspat
  • condimente (sare
  • piper rosu macinat
  • chili
  • boia de ardei dulce
  • chimen) dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de alice
budinca de paste cu branza si merisor

budinca de paste cu branza si merisor

Intr-o oala mai inalta se fierb pastele. Dupa ce au fiert se trec printr-un jet de apa rece si se

3 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mancare de praz cu limba si masline