autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Chili cu fasole colorata, rosii si porumb

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Ingrediente
•2 linguri ulei, •1 ceapa mare, tocata, •2 catei de usturoi, tocati, •1 ardei gras rosu, curatat si tocat, •1 morcov mic, curata si tocat, •1 tija de telina mica, tocata marunt, •3 linguri boia de ardei iute, •2 linguri paprika dulce, •2 lingurite oregano uscat, •1 lingurita cumin, •1 conserva (800 gr) pulpa de rosii cu sos, •1 conserva (400 gr) fasole alba, scursa si calita, •1 conserva (400 gr) fasole rosie, scursa si calita, •250 ml apa, •60 ml sos de soia, •2 lingurite amidon alimentar amestecat cu 30 ml apa, •1 conserva (300 gr) boabe de porumb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie mare, se incinge uleiul la foc potrivit.Se pun ceapa, usturoiul, ardeiul gras, morcovul si telina.Se calesc 5-10 minute, pana se inmoaie.Se adauga condimentele si se calesc 1 minut.
2. Se adauga rosiile, fasolea, apa si sosul de soia.Se fierb 30 minute la foc mic, descoperite, amestecand ocazional.Se adauga amidonul si se amesteca bine.Se adauga porumbul, se mai fierb 10 minute, apoi se servesc.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Chili cu fasole colorata, rosii si porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ardei umpluti cu ciuperci

Ardei umpluti cu ciuperci

Ardeii se curata de cotoare si se scutura semintele. Se spala bine ciupercile, se scurg si se toaca

28 voturi    13 comentarii
1h 40 min
Retete vegetariene
Salata de linte cu rosii sotate

Salata de linte cu rosii sotate

Intr-o tigaie punem la calit ceapa si usturoiul taiate marunt, apoi adaugam cateii de usturoi maruntiti

4 voturi    5 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

    Foarte frumosssssss!!!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Foarte frumos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Tare gustos trebuie sa fie...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2009

      Delicios

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

      O bunatate!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      IMI PLACE MULT CA AI DECORAT CU PATRUNJEL VERDE CRET. iMI PLACE SI GUSTUL MAI MULT DECAT PATRUNJELUL OBISNIUT.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      IMI PLACE MULT CA AI DECORAT CU PATRUNJEL VERDE CRET. iMI PLACE SI GUSTUL MAI MULT DECAT PATRUNJELUL OBISNIUT.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      IMI PLACE MULT CA AI DECORAT CU PATRUNJEL VERDE CRET. iMI PLACE SI GUSTUL MAI MULT DECAT PATRUNJELUL OBISNIUT.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      IMI PLACE MULT CA AI DECORAT CU PATRUNJEL VERDE CRET. iMI PLACE SI GUSTUL MAI MULT DECAT PATRUNJELUL OBISNIUT.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      IMI PLACE MULT CA AI DECORAT CU PATRUNJEL VERDE CRET. iMI PLACE SI GUSTUL MAI MULT DECAT PATRUNJELUL OBISNIUT.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Foarte aspectos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      Apetisant...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Un deliciu,superba prezentarea ta,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Ce pofta imi esteeee!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • •2 linguri ulei
  • •1 ceapa mare
  • tocata
  • •2 catei de usturoi
  • tocati
  • •1 ardei gras rosu
  • curatat si tocat
  • •1 morcov mic
  • curata si tocat
  • •1 tija de telina mica
  • tocata marunt
  • •3 linguri boia de ardei iute
  • •2 linguri paprika dulce
  • •2 lingurite oregano uscat
  • •1 lingurita cumin
  • •1 conserva (800 gr) pulpa de rosii cu sos
  • •1 conserva (400 gr) fasole alba
  • scursa si calita
  • •1 conserva (400 gr) fasole rosie
  • scursa si calita
  • •250 ml apa
  • •60 ml sos de soia
  • •2 lingurite amidon alimentar amestecat cu 30 ml apa
  • •1 conserva (300 gr) boabe de porumb

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Pachetele cu branza