Se caleste carnea fara ulei. Separat se taie marunt toate legumele si se calesc intr-un pic de ulei apoi se adauga si carnea si apa deasupra ca sa fiarba. Se pune si praful de chilli si chilli peppers cat de hot vreti voi sa fie asa de mult puneti. Se adauga si bulionul si sare si piper dupa gust. Se serveste cu biscuiti sarati, branza rasa si smantina deasupra.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii