Ciorba de dovlecei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de dovlecei

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura morcovi noi
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cartofi noi
  • 2-3 rosii date pe razatoare
  • 1 legatura leustean
  • ½ l bors
  • 1 ½ apa
  • sare dupa gust
  • 2 oua
  • 1 lingura smantana sau iaurt
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja,se spala,se taie cubulete.La fel se procedeaza si cu cartofii.Restul zarzavatului se curata,se spala si se toaca marunt.Se pun toate legumele intr-o oala cu putin ulei si se calesc cateva minute,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba pana ce sunt aproape fierte.Se curata rosiile de plielita si seminte si se dau pe razatoare,apoi se adauga in ciorba.Se mai lasa sa dea cateva clocote,se condimenteaza dupa gust,se adauga borsul,iar la final se amesteca oule cu smantana,se toarna in oala,se mai da un clocot si se pune leusteanul proaspat tocat,apoi se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor