Zaharul se dizolva in apa plata. Cacaua si laptele praf se amesteca intr-o cratita emailata.
Se adauga margarina si se amesteca bine cu o lingura de lemn.
Se pune cratita pe foc mic. Amesteca mereu si mai tine pe foc cca 10 min.
Se lasa putin sa se raceasca compozitia obtinuta, dar nu mai mult de 3-4 min. Se toarna compozitia luata de pe foc peste compozitia obtinuta din cacao, lapte praf si margarina.
Amesteca foarte bine, pana dispar eventualele cocoloase. Adauga apoi nuca pisata. Se acopera castronul in care se afla compozitia cu un servet si se lasa sa stea 10 min. In acest timp, se pregateste o tava, care se tapeteaza cu celofan, si turnati compozitia.
Se lasa cam o ora si apoi se taie patratele sau romburi, dupa preferinta, apoi se poate servi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii