autor:

vio.vio

» » Fripturi

Ciocanele apetisante

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Ingrediente
10 bucati ciocanele,sare,piper,boia dulce,3-4 catei usturoi, vin alb,ulei,apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

ciocanelele se parlesc de fulgi apoi se spala cu apa rece ,se aseaza intr-o tava peste ele se pune sare,piper,boia dulce,usturoiul,vinul,uleiul si apa.Amestecam bine si le dam la cuptor 40-50 min.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele apetisante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gratar cu cartofi si salata verde

Gratar cu cartofi si salata verde

Cotletul se bate bine , se condimenteaza si se prajeste pe gratar, pe ambele parti. Se serveste

4 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi
Pui pane cu morcov ras si garnitura

Pui pane cu morcov ras si garnitura

Dupa ce e gata supa de pui, se scoate carnea fiarta, se portioneaza si se condimenteaza cu piper. Morcovul

22 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    foarte bune, dar totusi timpul de preparare mi se pare cam mare.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Sunt gustoase si in criza de timp se pot gati, nu necesita multa munca, asale gatesc si eu.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    O bunatate...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Hhhhhhm, ce bune.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      foarte bune!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Foarte bune.............

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Simplu,rapid si gustos...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Minunate!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Chiar ca sunt petisante

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 10 bucati ciocanele,sare,piper,boia dulce,3-4 catei usturoi, vin alb,ulei,apa

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salam de biscuiti cu rahat si stafide

salam de biscuiti cu rahat si stafide

Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele ,omogenizam, apoi adaugam

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

costy1969 (Chef de cuisine)

foarte bune, dar totusi timpul de preparare mi se pare cam mare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de miel la cuptor