autor:

Fara foto

» » Fripturi

Ciocanele de pui glasate

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 iulie 2008

Ingrediente
8 ciocanele, 1 lingura bulion, 150 ml ulei, 1 lingurita de zahar, 400 g rosii, coriandru macinat, 3 cepe, 4 linguri gem de visine, sare, piper boabe, piper macinat, 4 linguri sos de soia, 2 lingurite mustar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se face o marinata din: gem de visine, ulei, coriandru, 1/2 lingurita zahar, sos de soia, mustar, sare, boabe de piper.
Cu amestecul rezultat se ung bine ciocanelele de pui si se lasa sa se patrunda bine 2-3 ore.
In acest timp se face sosul:
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei.
Se adauga rosiile taiate cubulete, bulionul, 1 lingurita de zahar.
Se lasa la fiert 5 min.
Apoi se paseaza ingredientele, se sareaza si se pipereaza. Ciocanelele de pui se sareaza, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptorul incins in prealabil, pana se rumenesc.
Se servesc impreuna cu sosul si cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui glasate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui la gratar cu Cartofi si Mazare Noua

Pulpe de pui la gratar cu Cartofi si Mazare Noua

Cartofii noii se curata dupa care se spala, mazarea se curata boabele din pastai si se spala, se

12 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi
Friptura de pulpe de pui

Friptura de pulpe de pui

Peste pulpe se pune sare si piper se fac gauri in pulpe si in fiecare se pune care un catel de usturoi.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    interesant, gustos

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 8 ciocanele
  • 1 lingura bulion
  • 150 ml ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • 400 g rosii
  • coriandru macinat
  • 3 cepe
  • 4 linguri gem de visine
  • sare
  • piper boabe
  • piper macinat
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 lingurite mustar

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Fara foto

mira (Chef de cuisine)

interesant, gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar