autor:

zana b.

» » Fripturi

Ciocanele de pui glasate

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
8 ciocanele de pui, 150 ml ulei, 1 1/2 lingurita de zahar, 1/4 lingurita coriandru macinat, 4 linguri gem de visine, 4 linguri sos de soia, 2 lingurite mustar, sare, piper Cayenne, 3 cepe, 400g rosii mici, 1 lingura bulion

Dificultate: Medie Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Ciocanelele se spala, se sterg cu un servet si se lasa la marinat 3 ore intr-un amestec alcatuit din: 125 ml ulei, coriandru, gem de visine, 1/2 lingurita de zahar, sos de soia, mustar, sare si piper. Ceapa se curata si se toaca, dupa care se caleste in restul de ulei incins. Se adauga rosiile, bulionul, 1 lingurita de zahar si se fierbe amestecul 5 min. Se paseaza ingredientele, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Ciocanelele se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor 30 min. Dupa ce se rumenesc se ung cu restul de marinata. Se servesc cu salata de morcovi, telina taiata cubulete si sos de ceapa. Se orneaza cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui glasate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi

Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi

Pulpele spalate si scurse bine se dezoseaza. Ficateii se spala, se taie in doua si se scurg bine,

12 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Cotlet  de Porc la Tava

Cotlet de Porc la Tava

Dupa ce carnea a stau 30 min in aceasta marinata, se scoate si se pune intr-o tava in care se pune

18 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 8 ciocanele de pui
  • 150 ml ulei
  • 1 1/2 lingurita de zahar
  • 1/4 lingurita coriandru macinat
  • 4 linguri gem de visine
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 lingurite mustar
  • sare
  • piper Cayenne
  • 3 cepe
  • 400g rosii mici
  • 1 lingura bulion

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de porc cu soric crocant