Ciocanele de pui glasate

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 ciocanele de pui
  • 150 ml ulei
  • 1 1/2 lingurita de zahar
  • 1/4 lingurita coriandru macinat
  • 4 linguri gem de visine
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 lingurite mustar
  • sare
  • piper Cayenne
  • 3 cepe
  • 400g rosii mici
  • 1 lingura bulion

Mod de preparare

Ciocanelele se spala, se sterg cu un servet si se lasa la marinat 3 ore intr-un amestec alcatuit din: 125 ml ulei, coriandru, gem de visine, 1/2 lingurita de zahar, sos de soia, mustar, sare si piper. Ceapa se curata si se toaca, dupa care se caleste in restul de ulei incins. Se adauga rosiile, bulionul, 1 lingurita de zahar si se fierbe amestecul 5 min. Se paseaza ingredientele, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Ciocanelele se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor 30 min. Dupa ce se rumenesc se ung cu restul de marinata. Se servesc cu salata de morcovi, telina taiata cubulete si sos de ceapa. Se orneaza cu patrunjel verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise