Ciocanele de pui la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ciocanele de pui
  • 300 g unt
  • knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate
  • sare, piper
  • usturoi
  • 16 ciuperci de marime potrivita
  • 2-3 ardei
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se amesteca untul cu 3-4 lingurite de knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate, sare si piper. Se cresteaza ciocanelele intre carne si os si se umple acest buzunar cu untul condimentat.

Ciupercile, usturoiul, ardeii si ceapa se taie bucati.

Se rup 8 bucati de folie de aluminiu. Pe fiecare bucata se aseaza cate un ciocanel si amestecul de legume, apoi se infasoara aluminiul in jurul osului, rupeti aluminiul ramas nefolosit in jurul osului.

Se aseaza toate in tava si se da la cuptor aproximativ 1 ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor