autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 octombrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 octombrie 2014

Ingrediente
12 ciocanele de pui, 800 g aluat foietaj, 200 g branza greceasca cu ardei rosu, 200 g sunca feliata, 1 lingura mustar, 50 g unt, 1 ou

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea de pui si pielita.
Ungem apoi feliile de sunca pe o parte cu mustar si le rasucim dupa ciocanele.
Aluatul dezghetat de seara il taiem fasii cu pintenul.
Infasuram ciocanelele in aceste fasii, avand grija sa le suprapunem putin cand le rulam.
Asezam ciocanelele infofolite intr-un vas termorezistent uns cu putin unt.
Batem bine oul si ungem ciocanelele cu oul.
Deasupra vasului punem o folie de aluminiu , avand grija - pe cat posibil- ca aceasta sa nu atinga carnea.
Dam vasul la cuptorul incalzit in prealabil la 200 grade C pentru aproximativ 30-40 de minute.
Dupa trecerea timpului scoatem vasul din cuptor si cu mare grija sa nu ne arda aburii , inlaturam folia.
Stropim ciocanelele cu putin ulei sile dam din nou la cuptor sa se rumeneasca pentru alte 30-40 de minute.
Cand sunt frumos rumenite, le scoatem din cuptor si le servim cu ce garnitura va place mai mult.
Eu le-am servit cu piure de cartofi si salata de ardei copti.
Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/09/ciocanele-de-pui-umplute-si-infofolite.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui umplute si infofolite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci,cu copanele de pui

Ciulama de ciuperci,cu copanele de pui

Mod de preparare: Bucatile de copanele, le spalam bine si apoi le punem la fiert in apa clocotita

15 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor

Coronita de limba cu sos picant dulce acrisor

Limba este un aperitiv consistent, poate constitui un fel principal la pranz sau o cina satioasa.

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2014

    Multumesc pentru reteta .imi place

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2014

    Draga mea, mereu "ne înfofolești" cu rețete minunate!

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 12 ciocanele de pui
  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g branza greceasca cu ardei rosu
  • 200 g sunca feliata
  • 1 lingura mustar
  • 50 g unt
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

68 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

25 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Multumesc pentru reteta .imi place

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Friptura de porc cu carnati si vinete