Ciocanele de pui umplute si infofolite

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ingrediente

  • 12 ciocanele de pui
  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g branza greceasca cu ardei rosu
  • 200 g sunca feliata
  • 1 lingura mustar
  • 50 g unt
  • 1 ou

Mod de preparare

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea de pui si pielita.

Ungem apoi feliile de sunca pe o parte cu mustar si le rasucim dupa ciocanele.

Aluatul dezghetat de seara il taiem fasii cu pintenul.

Infasuram ciocanelele in aceste fasii, avand grija sa le suprapunem putin cand le rulam.

Asezam ciocanelele infofolite intr-un vas termorezistent uns cu putin unt.

Batem bine oul si ungem ciocanelele cu oul.

Deasupra vasului punem o folie de aluminiu , avand grija - pe cat posibil- ca aceasta sa nu atinga carnea.

Dam vasul la cuptorul incalzit in prealabil la 200 grade C pentru aproximativ 30-40 de minute.

Dupa trecerea timpului scoatem vasul din cuptor si cu mare grija sa nu ne arda aburii , inlaturam folia.

Stropim ciocanelele cu putin ulei sile dam din nou la cuptor sa se rumeneasca pentru alte 30-40 de minute.

Cand sunt frumos rumenite, le scoatem din cuptor si le servim cu ce garnitura va place mai mult.

Eu le-am servit cu piure de cartofi si salata de ardei copti.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/09/ciocanele-de-pui-umplute-si-infofolite.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise