Se amesteca bine intr-un castron laptele praf cu cacaua, apoi se pune untul (lasat la temperatura camerei) cu esenta aleasa. Apa (laptele) si zaharul se topesc la foc mic pana devin un sirop. Acesta se toarna peste compozitia de cacao cu laptele praf, se adauga nucile, migdalele sau alunele si se amesteca bine pana se obtine o compozitie omogena. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tavita sau o cratita mai intinsa si se pune la frigider pentru 5-6 ore. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii