Zaharul si apa se pun la fiert pana devin un sirop gros asemanator la consistenta cu mierea. Se adauga zeama de lamaie si se ia siropul de pe foc. Apoi se adauga untul taiat bucatele si se amesteca pana se topeste.
In prealabil cacaoa si laptele praf se amesteca si apoi se adauga repede la sirop in transe.(Atentie daca siropul se raceste nu se mai poate amesteca cu laptele praf si cacaoa.)Apoi se adauga romul si nuca prajita sau alunele sau ce va place.
Ciocolata astfel obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu unt sau in care s-a pus o foaie de hartie de copt.
Tava se pune la frigider pentru 2-3 ore apoi se poate servi ciocolata.
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii