autor:

Cristina Omer

» » Dulciuri diverse

Ciocolata de casa

Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
150 g unt, 250 g lapte praf, 100 g cacao, 500 g zahar, 150 ml apa/lapte, unt ptr uns tava, alune/nuci

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

27 voturi

Mod de preparare

Se amesteca foarte bine untul cu laptele praf si cacaoa,pana se formeaza o pasta omogena.
Se fierbe un sirop din zahar cu apa/lapte pana se leaga ca dulceata.
Dupa ce se raceste,se toarna cate putin peste pasta si se adauga si alunele/nucile.
Tava se tine minimum 12 ore la 0 grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ciocolata de casa (reteta traditionala)

Ciocolata de casa (reteta traditionala)

Apa impreună cu zahărul se pun la fiert la foc mic circa 10 min până se topeşte zahărul.Tot

64 voturi    17 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa cu nuca

Ciocolata de casa cu nuca

Ciocolata de casa a fost si va ramane unul dintre deserturile noastre preferate, care nu lipsea niciodata

6 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustoasa!Eu am pus-o in formele de la cutiile cu bomboane.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Buna de tot

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

27 voturi

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 250 g lapte praf
  • 100 g cacao
  • 500 g zahar
  • 150 ml apa/lapte
  • unt ptr uns tava
  • alune/nuci

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Omer
Tarta cu mere

Tarta cu mere

Se spala merele,se curata de coaja,se taie in jumatate,scobindu-se mijlocul. Intr-un vas termorezistent,mai

30 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ

22 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Piperchi

Piperchi

Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care

23 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!Eu am pus-o in formele de la cutiile cu bomboane.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
sala de biscuiti traditional