Se pune pe foc zaharul, cu zah. vanilat , apa si se fierbe pana se formeaza un sirop, care ii facem proba cu picatura.
Dupa ce siropul s-a legat, se adauga laptele praf cernut, si se mesteca bine, apoi untul, si alunele.
Se pregateste un vas yena, se unge cu unt, si se pune 12 din compozitie.
Se netezeste si se pregateste cealalta 1|2, in care se pune cacaoa, es. de rom ,amestecandu-se bine.
Se toarna peste cealalta 12 alba si se intinde bine
Apoi cu o furculita, amestecam de sus in jos , ca sa iese culorile intercalate.
Deasupra presaram bomboane mici de ciocolata, si dam la rece pana a doua zi !
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii