Apa si zaharul le punem la fiert. Dupa ce a dat in clocot, mai lasam la fiert cateva minute, pana se aduna spuma deasupra si siropul curge mai grosut din lingura.
Adaugam untul si amestecam bine pana se topeste si omogenizam.
Dam deoparte de pe foc si adaugam laptele praf amestecat cu cacao. Dupa ce s-a incorporat tot laptele, adaugam nuca taiata bucati si esenta de rom.
Compozitia obtinuta o intindem pe hartie de copt sau intr-o tava unsa cu unt, la grosimea dorita si dam la frigider pana se intareste, apoi se portioneaza dupa dorinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii