autor:

Shari

» » Borsuri si Ciorbe

Ciolan afumat cu fasole in paine

Autor: Shari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Shari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
- 1 ciolanas afumat de porc, - ½ kg boabe de fasole, - o jumatate de morcov mare, - o ceapa, - o felie de telina, - o jumatate de ardei gras, - 2 rosii taiate cubulete (sau pasta de tomate), - foi de dafin, - boabe de piper negru.

Dificultate: Redusa Timp: 3h 10 min

38 voturi

Mod de preparare

Se pun boabele la fiert impreuna cu ciolanul cam 2-2,5 h. Se toaca legumele, se calesc in ulei foarte putin, cat sa se dezvolte aromele. Cand s-a fiert ciolanasul, se taie bucati si se pune inapoi. Se adauga legumele, se mai fierbe cam 20-30 minute. Asta e tot.



Se decupeaza o paine mare, se adauga acolo o portie, se serveste cu acrituri sau ardei iute.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu fasole in paine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de curcan

Ciorba de curcan

Se curata, se spala si se taie marunt toate legumele( mai putin ceapa care se lasa intreaga). Carnea

1 vot    6 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de gaina cu loboda

Bors de gaina cu loboda

Aluatul de taitei: Oul impreuna cu praful de sare si faina se amesteca si se framanta bine.Am folosit

8 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marius Coste , 24 octombrie 2014

    Nu-i mancare ca pasula....!

  • Fara foto

    Giacinta Marras , 12 aprilie 2014

    Nu-i mancare ca pasula....!

  • Fara foto

    Clara Legezeu , 12 aprilie 2014

    bonissima

    • Fara foto

      Bela Peto , 23 februarie 2014

      buna de tot

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 februarie 2013

      Wow! Ce bunatate!

    • Shari

      Shari (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Flori de piatra, merci si aici! :)

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Arata foarte bine fasolea....

    • Shari

      Shari (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Ah, daca-ai sti cum a iesit!...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Numai ce am mancat si mi s-am facut iar foame cand am vazut fasolea ta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h 10 min

38 voturi

Ingrediente

  • - 1 ciolanas afumat de porc
  • - ½ kg boabe de fasole
  • - o jumatate de morcov mare
  • - o ceapa
  • - o felie de telina
  • - o jumatate de ardei gras
  • - 2 rosii taiate cubulete (sau pasta de tomate)
  • - foi de dafin
  • - boabe de piper negru.

Raporteaza reteta

Retete
de Shari
Sarmale in dovleac

Sarmale in dovleac

Dupa ce am amestecat carnea cu condimentele si orezul, am taiat frunzele de varza in 3, 4 bucati,

38 voturi    5 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu carne
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Am amestecat totul bine si am lasat sa se odihneasca vreo

41 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Cantitatile le hotaraste fiecare, unuia ii place cu mai multe acrituri, altuia mai dulce etc. Desi

43 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Salate de legume

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Wow! Ce bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare