autor:

Shari

» » Borsuri si Ciorbe

Ciolan afumat cu fasole in paine

Autor: Shari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Shari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
- 1 ciolanas afumat de porc, - ½ kg boabe de fasole, - o jumatate de morcov mare, - o ceapa, - o felie de telina, - o jumatate de ardei gras, - 2 rosii taiate cubulete (sau pasta de tomate), - foi de dafin, - boabe de piper negru.

Dificultate: Redusa Timp: 3h 10 min

38 voturi

Mod de preparare

Se pun boabele la fiert impreuna cu ciolanul cam 2-2,5 h. Se toaca legumele, se calesc in ulei foarte putin, cat sa se dezvolte aromele. Cand s-a fiert ciolanasul, se taie bucati si se pune inapoi. Se adauga legumele, se mai fierbe cam 20-30 minute. Asta e tot.



Se decupeaza o paine mare, se adauga acolo o portie, se serveste cu acrituri sau ardei iute.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu fasole in paine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba Radauteana

Ciorba Radauteana

Carnea de pui o spalam si o punem in apa rece la foc, pana cand se ridica spuma deasupra! Intr-o

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de zucchini cu corcoduse

Ciorba de zucchini cu corcoduse

Curatam toate legumele , le spalam bine si le stergem, apoi le taiem cubulete. Ceapa curatata o

1 vot    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marius Coste , 24 octombrie 2014

    Nu-i mancare ca pasula....!

  • Fara foto

    Giacinta Marras , 12 aprilie 2014

    Nu-i mancare ca pasula....!

  • Fara foto

    Clara Legezeu , 12 aprilie 2014

    bonissima

    • Fara foto

      Bela Peto , 23 februarie 2014

      buna de tot

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 februarie 2013

      Wow! Ce bunatate!

    • Shari

      Shari (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Flori de piatra, merci si aici! :)

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Arata foarte bine fasolea....

    • Shari

      Shari (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Ah, daca-ai sti cum a iesit!...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Numai ce am mancat si mi s-am facut iar foame cand am vazut fasolea ta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

3h 10 min

38 voturi

Ingrediente

  • - 1 ciolanas afumat de porc
  • - ½ kg boabe de fasole
  • - o jumatate de morcov mare
  • - o ceapa
  • - o felie de telina
  • - o jumatate de ardei gras
  • - 2 rosii taiate cubulete (sau pasta de tomate)
  • - foi de dafin
  • - boabe de piper negru.

Raporteaza reteta

Retete
de Shari
Sarmale in dovleac

Sarmale in dovleac

Dupa ce am amestecat carnea cu condimentele si orezul, am taiat frunzele de varza in 3, 4 bucati,

38 voturi    5 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu carne
Papanasi

Papanasi

Am amestecat totul bine si am lasat sa se odihneasca vreo 10 minute. Am format gogosele mai mari

41 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Cantitatile le hotaraste fiecare, unuia ii place cu mai multe acrituri, altuia mai dulce etc. Desi

43 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Salate de legume

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Wow! Ce bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata cu costita