Intr-o oala cu apa fierbinte oparim 40-50 minute ciolanul. Aruncam prima apa in care a fiert ciolanul si pregatim oala pentru o noua fierbere in care punem: ciolanul, sare, piper, 2-3 foi dafin, 5 catei usturoi, cimbru, 1 L bere si restul apa- pana aproape de umplere. Acestea vor fierbe 2 1/2 ore la foc normal, pana ce carnea se va desprinde usor de pe os. (Fierberea la oala de presiune se face pentru 1 1/2 ora)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii