Ciolan afumat fiert in bere

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa
Ciolan afumat fiert in bere

Ingrediente

  • - 1 ciolan
  • - 1 L bere
  • - piper boabe
  • - cimbru
  • - sare
  • - foi de dafin
  • - 5 catei usturoi

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa fierbinte oparim 40-50 minute ciolanul. Aruncam prima apa in care a fiert ciolanul si pregatim oala pentru o noua fierbere in care punem: ciolanul, sare, piper, 2-3 foi dafin, 5 catei usturoi, cimbru, 1 L bere si restul apa- pana aproape de umplere. Acestea vor fierbe 2 1/2 ore la foc normal, pana ce carnea se va desprinde usor de pe os. (Fierberea la oala de presiune se face pentru 1 1/2 ora)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor