autor:

Simona

» » Mancaruri cu carne

Ciolan afumat fiert in bere

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2010

Ingrediente
- 1 ciolan, - 1 L bere, - piper boabe, - cimbru, - sare, - foi de dafin, - 5 catei usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 3h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa fierbinte oparim 40-50 minute ciolanul. Aruncam prima apa in care a fiert ciolanul si pregatim oala pentru o noua fierbere in care punem: ciolanul, sare, piper, 2-3 foi dafin, 5 catei usturoi, cimbru, 1 L bere si restul apa- pana aproape de umplere. Acestea vor fierbe 2 1/2 ore la foc normal, pana ce carnea se va desprinde usor de pe os. (Fierberea la oala de presiune se face pentru 1 1/2 ora)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat fiert in bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in sos picant

Pulpe de pui in sos picant

Curatam pulpele de pui de eventualele resturi de pene ramase. Le parlim putin la flacara de la aragaz

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui

43 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iunie 2011

    Interesant si gustos, cred. Gatesc uneori fripura de pasare cu bere neagra, e un deliciu.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Foarte interesanta reteta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Cred ca iese tare gustos...mai ales langa niste legume fierte si cu un mujdei de usturoi zdravan!

Dificultate

Redusa

Timp

3h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Simona
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Cartoful se pune la fiert cu putina sare. Ceapa se caleste pana devine aurie, apoi se scoate separat. In

14 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chili con carne

Chili con carne

Se caleste ceapa, apoi se adauga carnea. Cand carnea a inceput sa se prajeasca, se adauga condimentele

11 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Dorada cu legume

Dorada cu legume

Se taie cartofii rondele nu foarte groase, morcovii rondele mai subtirele, iar ceapa solzisori. Patrunjelul

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Interesant si gustos, cred. Gatesc uneori fripura de pasare cu bere neagra, e un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cordon bleu din carne de pui