Se curăţă, se spală bine, salata, şi se taie în fâşii subţiri. La fel se curăţă tot zarzavatul, se spală şi se taie fiecare în bucăţi mai mari. Se pun la fiert în apă clocotindă cu sare, mai întâi salata, ceapa, şi apoi roşiile, ardeiul, ceapa verde, tăiată mărunt, verdeaţa, tocată mărunt. După ce au fiert, se lasă să se răcească şi ciorba se serveşte dreasă cu smântână.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii