autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba

Autor: Lorena (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lorena (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
1.patrunjel, 2.telina, 3.morcovi rasi, 4.cartofi rasi, 5.fidea, 6.2 oua, 7.carne {cum doriti}

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se lasa la foc mic si dupa aceea va spun:
-Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vara cu dovlecel

Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua.

6 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene
Ciorba de zucchini cu corcoduse

Ciorba de zucchini cu corcoduse

Curatam toate legumele , le spalam bine si le stergem, apoi le taiem cubulete. Ceapa curatata o

1 vot    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

    In farfurie e frumoasa.

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

    Ce fel de carne si ce cantitate ? Nu pui si apa ?

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009

    Ma intreb daca citeste cineva retetele astea. Parca trebuie sa fie clare, sa contina detalii. CUM POATE O INCEPATOARE SA PREGATEASCA O CIORBA DUPA ASA O RETETA?

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1.patrunjel
  • 2.telina
  • 3.morcovi rasi
  • 4.cartofi rasi
  • 5.fidea
  • 6.2 oua
  • 7.carne {cum doriti}

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

In farfurie e frumoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oaie