1. Se pune carnea la fiert in apa rece cu sare, cateva boabe de piper si o foaie de dafin. Daca lasi carnea 15 minute in apa rece timp de 15 minute inainte de a o pune pe foc, e si mai bine, ptr ca astfel vor trece mai multe substante hranitoare in apa.
2. Cand apa clocoteste, se spumeaza supa si se adauga legumele curatate si taiate jumatati/sferturi. Se fierb impreuna la foc mic si acoperite pana sunt gata.
3. Se strecoara supa, carnea si legumele se scot si se pot folosi la salate - carnea se poate adauga in supa la sfarsit, daca va place.
4. Se pune din nou pe foc si se adauga orezul care se fierbe 15-20 minute. 5. Se opreste focul si se drege ciorba cu sare, zeama de lamaie, galbenus amestecat cu smantana sau iaurt si patrujel tocat. Este o nebunie! Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii