autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba acra de carne.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
1 1\50 kg carne vitel sau miel sau 1 pui, 1-2 cepe, 2 galbenusuri, 2 linguri smantina, patrunjel verde, zeama de lamiie sau otet, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele, si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera galbenusurile cu smantina si se pune ciorba peste ele, putin cite putin, apoi toata amestecind bine. Se presara cu patrunjel tocat fin. Se acreste cu zeama de lamiie sau otet, dupa gust
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba acra de carne." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare

Ciorba cu perisoare

Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza

Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza

Se curata cartofii si se taie cubulete.Zarzavatul se spala si se taie ca pentru ciorba.Se da in cateva

9 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 1\50 kg carne vitel sau miel sau 1 pui
  • 1-2 cepe
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri smantina
  • patrunjel verde
  • zeama de lamiie sau otet
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de linte rosii