autor:

Georgiana Nicolae

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba afumata cu picioruse de porc

Autor: Georgiana Nicolae (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Nicolae (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2011

Ingrediente
2 picioruse de porc taiate bucati, 1 ceapa de marime medie, 1 morcov de marime medie, 1 ardei gras, jumatate de ardei rosu usturat (chilli), 3 cartofi mici taiati cubulete, 250 grame de kaiser afumat, 2 linguri margarina (sau ulei), patrunjel tocat, 1 plic de bors cu verdeturi instant, piper, chimen, 4 catei de usturoi pisat, 1 ou, 4 linguri de iaurt, 200 grame pasta tomate

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

1-Se taie piciorusele in bucati si se pun la fiert in oala in care urmeaza sa facem ciorba.
2-Cand piciorusele au fiert pe jumatate taiem si cartofii si ii punem sa fiarba impreuna.
3-Dupa ce punem cartofii, punem intr-o tigaie cu margarina incinsa, ceapa taiata, morcovul ras si ardeiul taiat julien, pentru a se cali impreuna.
4-Dupa ce s-au calit se adauga peste picioruse si cartofi. Imediat se adauga si kaiserul afumat taiat bucatele.
5-Se mai lasa sa mai fiarba putin si se adauga plicul de bors cu verdeturi instant, chilli taiat rondele si pasta de tomate.
6-Dupa ce mai dau intr-un clocot toate impreuna, se adauga si putin piper si chimen, dupa gust.
7-Se bate oul impreuna cu cele 4 linguri de iaurt. Se ia din zeama de la ciorba si se pune peste oul batut, pentru a avea aceeasi temperatura. Amestecul se adauga in oala cu ciorba. Se amesteca si se adauga apoi usturoiul pisat si patrunjelul taiat si i se opreste focul.
8-POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba afumata cu picioruse de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Se pune carnea taiata bucati, la foc potrivit, in putina apa cu ulei. Se lasa se se patrunda cam

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Georgiana Nicolae

    Georgiana Nicolae (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Multumesc!:) Chiar a fost foarte gustoasa!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    O ciorba delicioasa.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 picioruse de porc taiate bucati
  • 1 ceapa de marime medie
  • 1 morcov de marime medie
  • 1 ardei gras
  • jumatate de ardei rosu usturat (chilli)
  • 3 cartofi mici taiati cubulete
  • 250 grame de kaiser afumat
  • 2 linguri margarina (sau ulei)
  • patrunjel tocat
  • 1 plic de bors cu verdeturi instant
  • piper
  • chimen
  • 4 catei de usturoi pisat
  • 1 ou
  • 4 linguri de iaurt
  • 200 grame pasta tomate

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Nicolae
Chec mega pufos:)

Chec mega pufos:)

1-Se separa albusurile de galbenusuri. 2-Albusurile se bat spuma impreuna cu masura de zahar pana

26 voturi    4 comentarii
30 min
Prajituri
Orez cu Sos Alb Delicios

Orez cu Sos Alb Delicios

Orez 1-Intr-o oala se topeste margarina in care se caleste putin orezul. 2-Peste orezul calit se

22 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancarica de Vinete "Spicy"

Mancarica de Vinete "Spicy"

1-Vinetele se taie cubulete si se oparesc in apa cu sare. In apa in care se oparesc vinetele, se

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Georgiana Nicolae (Chef de cuisine)

Multumesc!:) Chiar a fost foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vita cu fasole verde