1-Se taie piciorusele in bucati si se pun la fiert in oala in care urmeaza sa facem ciorba.
2-Cand piciorusele au fiert pe jumatate taiem si cartofii si ii punem sa fiarba impreuna.
3-Dupa ce punem cartofii, punem intr-o tigaie cu margarina incinsa, ceapa taiata, morcovul ras si ardeiul taiat julien, pentru a se cali impreuna.
4-Dupa ce s-au calit se adauga peste picioruse si cartofi. Imediat se adauga si kaiserul afumat taiat bucatele.
5-Se mai lasa sa mai fiarba putin si se adauga plicul de bors cu verdeturi instant, chilli taiat rondele si pasta de tomate.
6-Dupa ce mai dau intr-un clocot toate impreuna, se adauga si putin piper si chimen, dupa gust.
7-Se bate oul impreuna cu cele 4 linguri de iaurt. Se ia din zeama de la ciorba si se pune peste oul batut, pentru a avea aceeasi temperatura. Amestecul se adauga in oala cu ciorba. Se amesteca si se adauga apoi usturoiul pisat si patrunjelul taiat si i se opreste focul.
8-POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii