Intr-o oala de 3 l.,calim ceapa,ardeiul,bacon-ul si carnea pana se schimba la culoare(CARNEA devine alba pe toate partile, aromatizate cu piperul, sare un varf de cutit), apoi adaugam apa, trei sferturi si lasam sa fiarba carnea la foc mic.
Adaugam legumele pe rand taiate cubulete la jumatatea fierberii. Se pune sosul de rosii/ pasta, sare, piper, adaugand dupa gust pana ne place.
Eu le pun cam pe toate odata si inainte de terminarea fierberii mai adaug tarhonul, orezul, smantana, sare.(eu nu pun smantana doar in farfurie sau fara).
Pofta Buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii