Intr-o oala de 3 l.,calim ceapa,ardeiul,bacon-ul si carnea pana se schimba la culoare(CARNEA devine alba pe toate partile, aromatizate cu piperul, sare un varf de cutit), apoi adaugam apa, trei sferturi si lasam sa fiarba carnea la foc mic.
Adaugam legumele pe rand taiate cubulete la jumatatea fierberii. Se pune sosul de rosii/ pasta, sare, piper, adaugand dupa gust pana ne place.
Eu le pun cam pe toate odata si inainte de terminarea fierberii mai adaug tarhonul, orezul, smantana, sare.(eu nu pun smantana doar in farfurie sau fara).
Pofta Buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii