autor:

My Fancy Cake

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba alba de pui

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2012

Ingrediente
pui dupa placere (aripioare, pulpe, spate sau ce va place voua), zarzavat de supa: 3 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastarnac, 1 ceapa, 3-4 felii de telina, 1 legatura de leustean, sare, 1/2 lingurita de zahar, 1 cana de bors, taietei

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Curatam zarzavatul si il punem la fiert impreuna cu cateva fire de leustean. Cand legumele sunt fierte pe jumatate adaugam puiul si sarea. Cand sunt fierte legumele si carnea strecuram supa.

In supa obtinuta punem carnea si cateva bucati de morcov (daca va plac), borsul si o punem din nou pe foc. Daca va place mai acrisoara puteti sa mai adaugati bors. Nu uitati sa adaugati si o jumatate de lingurita de zahar. Aceasta va sublinia mai bine aroma borsului.

Dam un clocot, apoi adaugam taietei si mai lasam la fiert 2-3 minute.

Stingem focul si punem restul de leustean tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba alba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole

Ciorba de fasole

1. Seara se pune fasolea la inmuiat sa se umfle; 2. Se pune fasolea si ciolanul la fiert intr-o

8 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Iotro oala de 4 litri, punem la fiert zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete. Intre timp pregatim

13 voturi    7 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

    Este o bunatate,iarna mai ales e sanatate curata pentru cei raciti .

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

    Nu am incercat niciodata bors de pui; trebuie sa fie foarte gustos!*****

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

    O ciorbita buna as vrea si eu sa ma incalzesc!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • pui dupa placere (aripioare
  • pulpe
  • spate sau ce va place voua)
  • zarzavat de supa: 3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 3-4 felii de telina
  • 1 legatura de leustean
  • sare
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 1 cana de bors
  • taietei

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

11 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate,iarna mai ales e sanatate curata pentru cei raciti .

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi fara carne