autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba ardeleneasca cu carne de manzat

Autor: florentinasterea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florentinasterea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
500 gr carne de vita, 100 gr ceapa, 100 gr pastarnac, 100 gr morcovi, 100 gr smantana, 50 gr orez, 1 ou, 10 gr faina, 10 ml otet, 1 legatura tarhon, 15 gr sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, legumele se taie cubulete, iar orezul se alege si se fierbe. Tarhonul se opareste si se taie marunt.Carnea se fierbe in 5 litri de apa cu sare si se spumeaza.Cand este pejumatate fiarta,se adauga legumele.Cand este aproape gata se adauga orezul fiert si tarhonul.Separat,se face din galbenus,faina si smantana o compozitie care se va adauga la ciorba.Dupa cinci minute se adauga si otetul.
Ciorba se prezinta in bol,supiera sau cana si se serveste fierbine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca cu carne de manzat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole galbena

Bors de fasole galbena

Preparare : punem intr-un vas inalt uleiul la incins si cand este incins adaugam ceapa taiata cubulete

7 voturi    6 comentarii
25 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Sseparat se da intr-un clocot oasele de vita pentru a se curata si spala, dupa care in oala pentru

8 voturi    1 comentariu
5h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • christyansen

    christyansen (Chef de cuisine) , 14 iunie 2012

    F buna bv bv bv!

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr carne de vita
  • 100 gr ceapa
  • 100 gr pastarnac
  • 100 gr morcovi
  • 100 gr smantana
  • 50 gr orez
  • 1 ou
  • 10 gr faina
  • 10 ml otet
  • 1 legatura tarhon
  • 15 gr sare

Raporteaza reteta

christyansen

christyansen (Chef de cuisine)

F buna bv bv bv!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de mazare si cartofi