autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba ardeleneasca cu carne de manzat

Autor: florentinasterea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florentinasterea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
500 gr carne de vita, 100 gr ceapa, 100 gr pastarnac, 100 gr morcovi, 100 gr smantana, 50 gr orez, 1 ou, 10 gr faina, 10 ml otet, 1 legatura tarhon, 15 gr sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, legumele se taie cubulete, iar orezul se alege si se fierbe. Tarhonul se opareste si se taie marunt.Carnea se fierbe in 5 litri de apa cu sare si se spumeaza.Cand este pejumatate fiarta,se adauga legumele.Cand este aproape gata se adauga orezul fiert si tarhonul.Separat,se face din galbenus,faina si smantana o compozitie care se va adauga la ciorba.Dupa cinci minute se adauga si otetul.
Ciorba se prezinta in bol,supiera sau cana si se serveste fierbine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca cu carne de manzat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura

Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de zarzavat

Ciorba de zarzavat

Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele.Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata

23 voturi    5 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • christyansen

    christyansen (Chef de cuisine) , 14 iunie 2012

    F buna bv bv bv!

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr carne de vita
  • 100 gr ceapa
  • 100 gr pastarnac
  • 100 gr morcovi
  • 100 gr smantana
  • 50 gr orez
  • 1 ou
  • 10 gr faina
  • 10 ml otet
  • 1 legatura tarhon
  • 15 gr sare

Raporteaza reteta

christyansen

christyansen (Chef de cuisine)

F buna bv bv bv!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba ruseasca cu sfecla rosie