Taiati legumele marunt si le caliti cateva minute in uleiul incins.
Adaugati bucatile de pui spalate si uscate cu prosoape de hartie si le caliti si pe ele 2 minute.
Adaugati jumatate de cescuta de apa si puneti un capac pe oala. Lasati 10 minute.
Dupa cele 10 minute adaugati boiaua, jumatate din patrunjel, condimentele ( knorr, delikat daca folositi sau alt condiment de pui pt supa ) si 2 litri de apa si lasati sa fiarba acoperit cu un capac pe jumatate timp de 30 de minute.
Amestecati galbenusurile cu smantana intr-un castron si turnati 2 polonice din ciorba fierbinte. Amestecati bine si turnati totul inapoi in oala.
Potriviti de sare si piper si adaugati otetul.
Tocati restul de patrunjel marunt si adaugati-l in ciorba si luati oala de pe foc.
Serviti cu ardei iute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii