ciorba bulgareasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaiele de la 2 pui,
  • 1 legatura de zarzavat pentru supa,
  • 1 ceapa mica,
  • 1 lingurita de unt,
  • 1 lingura de faina,
  • 100 ml smantana, 1 galbenus,
  • sare, piper boabe,
  • 1 foaie de dafin.

Mod de preparare

1. Se prajeste ceapa razuita in unt, impreuna cu zarzavatul taiat fideluta, se presara cu faina si se stinge cu 2 litri de apa.

2. Se adauga maruntaiele, se condimenteaza si se fierbe, pana cand se inmoaie.

3. Se freaca galbenusul cu smantana intr-un castron si se toarna in supa fierbinte, amestecand incontinuu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...

Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon

Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.

Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel

Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.

Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise