autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba bulgareasca

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
maruntaiele de la 2 pui,, 1 legatura de zarzavat pentru supa,, 1 ceapa mica,, 1 lingurita de unt,, 1 lingura de faina,, 100 ml smantana, 1 galbenus,, sare, piper boabe, , 1 foaie de dafin.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se prajeste ceapa razuita in unt, impreuna cu zarzavatul taiat fideluta, se presara cu faina si se stinge cu 2 litri de apa.

2. Se adauga maruntaiele, se condimenteaza si se fierbe, pana cand se inmoaie.

3. Se freaca galbenusul cu smantana intr-un castron si se toarna in supa fierbinte, amestecand incontinuu.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba bulgareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu afumatura

Ciorba cu afumatura

Spalam si portionam carnea de pus in ciorba. Eu am avut si coaste si ciolan afumat. Lasam carnea

9 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi fara carne

Ciorba de cartofi fara carne

Intro oala cu 3 l apa, punem la fiert morcovii, patrunjelul, ceapa, cartofii, telina, curatate,

8 voturi    4 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • maruntaiele de la 2 pui,
  • 1 legatura de zarzavat pentru supa,
  • 1 ceapa mica,
  • 1 lingurita de unt,
  • 1 lingura de faina,
  • 100 ml smantana
  • 1 galbenus,
  • sare
  • piper boabe
  • 1 foaie de dafin.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ LA PHILIPS MULTICOOKER