autor:

motosca mariana

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu afumatura

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 mai 2009

Ingrediente
ciolan afumat (oase garf,scaricica afumata etc), ceapa 2-3 buc, morcov 2-3buc, ardei gras1 buc, telina 1 buc mica, cartofi 2 buc, rosii sau rosii in bulion, bors, leustean verde, ou, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, se spala si se pune la fiert. Se spumeaza. Legumele se spala, se curata si se toaca corespunzator ciorbelor de carne (cuburi, julien), se adauga in supa dupa ce ati spumat foarte bine carnea.



Cand aceasta este aproape fiarta se adauga cartoful taiat in cuburi mici. Cand acestia s-au fiert se adauga rosiile si borsul. Se condimenteaza cu sare si piper (carnea este sarata de multe ori raminte sa potriviti ). Se continua fierberea pina ce si rosiile si borsul a fiert .(stim ca acestea au fiert atunci cand nu mai avem spuma deasupra).



Se adauga oul batut. Se da la o parte de pe foc si se adauga ardei tocat fin cu leustean verde tocat. Se acopera vasul 10 min. Se serveste fierbinte iar daca preferati smintina merge de minune si ardei iute. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu afumatura

Ciorba cu afumatura

Spalam si portionam carnea de pus in ciorba. Eu am avut si coaste si ciolan afumat. Lasam carnea

9 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de afumătură

Ciorbă de afumătură

Afumătura de purcel poate fi din orice parte: costiță, ciolane, piciorușe. Eu am avut niște

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • ciolan afumat (oase garf,scaricica afumata etc)
  • ceapa 2-3 buc
  • morcov 2-3buc
  • ardei gras1 buc
  • telina 1 buc mica
  • cartofi 2 buc
  • rosii sau rosii in bulion
  • bors
  • leustean verde
  • ou
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE BURTA