autor:

PARASCHIV

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa

Autor: PARASCHIV (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 octombrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PARASCHIV (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 octombrie 2018

Ingrediente
1 ceapa , 1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 ardei iute, telina, pastarnac, 1 morcov, 1 foaie de dafin si ardeiul iute , aripioare de pui, ficatei de pui, pasta de tomate, bors, sare, 1 ou (pentru taitei),, faina, pastai de fasole verde, cartofi, coriandru, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 120h

0 voturi

Mod de preparare

Vom incepe prin a spala toate legumele si a le toca fin, dupa aceea se vor spala aripile de pui si se pun la fiert.

Dupa ce se ia toata spuma, se vor pune legumele cu foaia de dafin peste aripi, urmand sa punem cartofii taiati cubulete.

In alta oala,vom pune la fiert ficateii si dupa ce ii vom lua spuma, ii putem pune in oala cu aripile si legumele. Cat timp stau la fiert, ne vom ocupa de prepararea taiteilor: intr -un castron vom pune 100 de grame faina 00 (normala, cu un continut mic de proteine) cernuta, oul, sare, piper, un pic de ulei si vom framanta pana se formeaza un aluat. Se pune in frigider aluatul invelit in folie de plastic ptr o jumatate de ora ca sa se odihneasca, dupa aceea vom face o foaie, o rulam si vom taia fasii subtiri.

Cat timp lasam taiteii sa se usuce, vom pune un pic de pasta tomate in ciorba, dupa aceea fasolea verde si dupa vreo 5 minute, vom pune borsul. Dupa aceea, vom asezona cu un pic de sare, gustam si daca mai trebuie bors, mai adaugam, iar daca e perfecta, vom pune taiteii pe care i-am lasat la uscat. Vom pune un capac si ii se vor lasa cam 2-3 minute. La sfarsit se poate pune verdeata tocata fin, eu am ales sa pun un pic de coriandru si patrunjel verde.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se pune uleiul intr-o cratita sa se infierante bine,pe foc mic,apoi se pune ceapa taiata fideluta

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ceapa cu ficat de vitel

Tocanita de ceapa cu ficat de vitel

Spalam si curatam ficatul de pielite. Il taiem bucatele pe care le punem in lapte. Curatam si

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

120h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa 
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei iute
  • telina
  • pastarnac
  • 1 morcov
  • 1 foaie de dafin si ardeiul iute 
  • aripioare de pui
  • ficatei de pui
  • pasta de tomate
  • bors
  • sare
  • 1 ou (pentru taitei),
  • faina
  • pastai de fasole verde
  • cartofi
  • coriandru
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de PARASCHIV
Salata cu avocado, rosii cherry confit  si piept de pui marinat, pe grill

Salata cu avocado, rosii cherry confit si piept de pui marinat, pe grill

Pentru inceput vom spala, usca si marina pieptul de pui; il vom asezona cu un pic de sare (eu folosesc

0 voturi    0 comentarii
3h
Salate
Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite,

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt, pentru 30-40 minute, in functie de puterea

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii  si piept de pui Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile. Se taie cubulete mici pieptul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Tarta cu smochine si mascarpone