autor:

PARASCHIV

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa

Autor: PARASCHIV (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 octombrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PARASCHIV (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 octombrie 2018

Ingrediente
1 ceapa , 1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 ardei iute, telina, pastarnac, 1 morcov, 1 foaie de dafin si ardeiul iute , aripioare de pui, ficatei de pui, pasta de tomate, bors, sare, 1 ou (pentru taitei),, faina, pastai de fasole verde, cartofi, coriandru, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 120h

0 voturi

Mod de preparare

Vom incepe prin a spala toate legumele si a le toca fin, dupa aceea se vor spala aripile de pui si se pun la fiert.

Dupa ce se ia toata spuma, se vor pune legumele cu foaia de dafin peste aripi, urmand sa punem cartofii taiati cubulete.

In alta oala,vom pune la fiert ficateii si dupa ce ii vom lua spuma, ii putem pune in oala cu aripile si legumele. Cat timp stau la fiert, ne vom ocupa de prepararea taiteilor: intr -un castron vom pune 100 de grame faina 00 (normala, cu un continut mic de proteine) cernuta, oul, sare, piper, un pic de ulei si vom framanta pana se formeaza un aluat. Se pune in frigider aluatul invelit in folie de plastic ptr o jumatate de ora ca sa se odihneasca, dupa aceea vom face o foaie, o rulam si vom taia fasii subtiri.

Cat timp lasam taiteii sa se usuce, vom pune un pic de pasta tomate in ciorba, dupa aceea fasolea verde si dupa vreo 5 minute, vom pune borsul. Dupa aceea, vom asezona cu un pic de sare, gustam si daca mai trebuie bors, mai adaugam, iar daca e perfecta, vom pune taiteii pe care i-am lasat la uscat. Vom pune un capac si ii se vor lasa cam 2-3 minute. La sfarsit se poate pune verdeata tocata fin, eu am ales sa pun un pic de coriandru si patrunjel verde.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

120h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa 
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei iute
  • telina
  • pastarnac
  • 1 morcov
  • 1 foaie de dafin si ardeiul iute 
  • aripioare de pui
  • ficatei de pui
  • pasta de tomate
  • bors
  • sare
  • 1 ou (pentru taitei),
  • faina
  • pastai de fasole verde
  • cartofi
  • coriandru
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de PARASCHIV
Salata cu avocado, rosii cherry confit  si piept de pui marinat, pe grill

Salata cu avocado, rosii cherry confit si piept de pui marinat, pe grill

Pentru inceput vom spala, usca si marina pieptul de pui; il vom asezona cu un pic de sare (eu folosesc

0 voturi    0 comentarii
3h
Salate
Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite,

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj