Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei.
Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei.
Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii.
Se lasa 2-3 minute sa se soteze, apoi se adauga cubul de supa de legume, dizolvat intr-un litru de apa fiarta.
Se lasa sa fiarba 25 minute, se adauga carnatii de bere si se mai lasa sa fiarba 5 minute.
Se adauga borsul fiert si se mai lasa sa fiarba inca circa 5 minute.
Se potriveste de sare si piper.
Se serveste cu smantana si ardei iute (dupa gust) şi se orneaza cu frunze de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii