autor:

Dan Mircea

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de carne

Ciorba cu carnati de bere

Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2018

Ingrediente
- 1 plic (400 g) de amestec de legume congelate Bors taranesc, , - 1 ceapa, , - 1 cartof, , - 3 linguri de ulei, , - 250 ml bors, , - 1 l apa, , - 1 cub supa de legume, , - 200 g carnati de bere, , - sare, piper, dupa gust (atentie, carnatii si cubul de supa de legume contin sare), , - 3 catei de usturoi, , - patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei.





Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii.



Se lasa 2-3 minute sa se soteze, apoi se adauga cubul de supa de legume, dizolvat intr-un litru de apa fiarta.





Se lasa sa fiarba 25 minute, se adauga carnatii de bere si se mai lasa sa fiarba 5 minute.





Se adauga borsul fiert si se mai lasa sa fiarba inca circa 5 minute.



Se potriveste de sare si piper.



Se serveste cu smantana si ardei iute (dupa gust) şi se orneaza cu frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza Legumele

6 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de carne
Supa din carne de curcan

Supa din carne de curcan

Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti

4 voturi    3 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 plic (400 g) de amestec de legume congelate Bors taranesc
  • - 1 ceapa
  • - 1 cartof
  • - 3 linguri de ulei
  • - 250 ml bors
  • - 1 l apa
  • - 1 cub supa de legume
  • - 200 g carnati de bere
  • - sare
  • piper
  • dupa gust (atentie
  • carnatii si cubul de supa de legume contin sare)
  • - 3 catei de usturoi
  • - patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Dan Mircea
Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Se spală ciupercile si se taie în bucăţi. Se păstrează câteva ciuperci pentru decor.

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Oua umplute cu pasta de avocado

Oua umplute cu pasta de avocado

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado

10 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Aperitiv de andive cu gorgonzola

Aperitiv de andive cu gorgonzola

Se spala andiva, se taie cotorul si se scobeste, pentru a-i reduce gustul amarui, apoi se scot foile

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Ciorba de perisoare