Ciorba cu carnati de bere

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba cu carnati de bere

Ingrediente

  • - 1 plic (400 g) de amestec de legume congelate Bors taranesc;
  • - 1 ceapa
  • - 1 cartof
  • - 3 linguri de ulei
  • - 250 ml bors
  • - 1 l apa
  • - 1 cub supa de legume
  • - 200 g carnati de bere
  • - sare, piper, dupa gust (atentie, carnatii si cubul de supa de legume contin sare)
  • - 3 catei de usturoi
  • - patrunjel verde

Mod de preparare

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei.

Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii.

Se lasa 2-3 minute sa se soteze, apoi se adauga cubul de supa de legume, dizolvat intr-un litru de apa fiarta.

Se lasa sa fiarba 25 minute, se adauga carnatii de bere si se mai lasa sa fiarba 5 minute.

Se adauga borsul fiert si se mai lasa sa fiarba inca circa 5 minute.

Se potriveste de sare si piper.

Se serveste cu smantana si ardei iute (dupa gust) şi se orneaza cu frunze de patrunjel.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor