autor:

Dan Mircea

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de carne

Ciorba cu carnati de bere

Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2018

Ingrediente
- 1 plic (400 g) de amestec de legume congelate Bors taranesc, , - 1 ceapa, , - 1 cartof, , - 3 linguri de ulei, , - 250 ml bors, , - 1 l apa, , - 1 cub supa de legume, , - 200 g carnati de bere, , - sare, piper, dupa gust (atentie, carnatii si cubul de supa de legume contin sare), , - 3 catei de usturoi, , - patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei.





Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii.



Se lasa 2-3 minute sa se soteze, apoi se adauga cubul de supa de legume, dizolvat intr-un litru de apa fiarta.





Se lasa sa fiarba 25 minute, se adauga carnatii de bere si se mai lasa sa fiarba 5 minute.





Se adauga borsul fiert si se mai lasa sa fiarba inca circa 5 minute.



Se potriveste de sare si piper.



Se serveste cu smantana si ardei iute (dupa gust) şi se orneaza cu frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa alba de pui

Supa alba de pui

se pune carnea portionata, la fiert in apa cu sare. Se curata spuma. Se curata, se spala si se taie

2 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Supa de gaina

Supa de gaina

Avand gaina 2 ani am fost nevoita s-o fierb la oala de presiune . Am transat gaina si am pus-o in

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 plic (400 g) de amestec de legume congelate Bors taranesc
  • - 1 ceapa
  • - 1 cartof
  • - 3 linguri de ulei
  • - 250 ml bors
  • - 1 l apa
  • - 1 cub supa de legume
  • - 200 g carnati de bere
  • - sare
  • piper
  • dupa gust (atentie
  • carnatii si cubul de supa de legume contin sare)
  • - 3 catei de usturoi
  • - patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Dan Mircea
Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Se spală ciupercile si se taie în bucăţi. Se păstrează câteva ciuperci pentru decor.

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Oua umplute cu pasta de avocado

Oua umplute cu pasta de avocado

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Aperitiv de andive cu gorgonzola

Aperitiv de andive cu gorgonzola

Se spala andiva, se taie cotorul si se scobeste, pentru a-i reduce gustul amarui, apoi se scot foile

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Se spala carnea de miel si se pune la fiert. Intre timp, se spumeaza supa. Cand carnea este fiarta, se scoate pentru a se dezosa. In

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti
Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Supă de rață în stil asiatic la Crock-Pot