autor:

Dan Mircea

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de carne

Ciorba cu carnati de bere

Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dan Mircea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2018

Ingrediente
- 1 plic (400 g) de amestec de legume congelate Bors taranesc, , - 1 ceapa, , - 1 cartof, , - 3 linguri de ulei, , - 250 ml bors, , - 1 l apa, , - 1 cub supa de legume, , - 200 g carnati de bere, , - sare, piper, dupa gust (atentie, carnatii si cubul de supa de legume contin sare), , - 3 catei de usturoi, , - patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei.





Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii.



Se lasa 2-3 minute sa se soteze, apoi se adauga cubul de supa de legume, dizolvat intr-un litru de apa fiarta.





Se lasa sa fiarba 25 minute, se adauga carnatii de bere si se mai lasa sa fiarba 5 minute.





Se adauga borsul fiert si se mai lasa sa fiarba inca circa 5 minute.



Se potriveste de sare si piper.



Se serveste cu smantana si ardei iute (dupa gust) şi se orneaza cu frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa crema cu piept de curcan

Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Supa de pui cu galuste de gris

Supa de pui cu galuste de gris

Se pune puiul la fiert( eu pun 7-8 litri deoarece din pulpe piept si o parte din supa le folosesc

2 voturi    1 comentariu
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 plic (400 g) de amestec de legume congelate Bors taranesc
  • - 1 ceapa
  • - 1 cartof
  • - 3 linguri de ulei
  • - 250 ml bors
  • - 1 l apa
  • - 1 cub supa de legume
  • - 200 g carnati de bere
  • - sare
  • piper
  • dupa gust (atentie
  • carnatii si cubul de supa de legume contin sare)
  • - 3 catei de usturoi
  • - patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Dan Mircea
Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)

Se spală ciupercile si se taie în bucăţi. Se păstrează câteva ciuperci pentru decor.

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Oua umplute cu pasta de avocado

Oua umplute cu pasta de avocado

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Aperitiv de andive cu gorgonzola

Aperitiv de andive cu gorgonzola

Se spala andiva, se taie cotorul si se scobeste, pentru a-i reduce gustul amarui, apoi se scot foile

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Luscos Luscos

Se taie varza pe un platou de lemn. Afumatura se taie bucati potrivite, ciolanul se poate taia si mai marunt cubulete dupa dorinta. Se

44 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Supa din carne de oaie Supa din carne de oaie

Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Supa de gaina de casa