Se umple o oala de 4 litri cu apa si se pune carnea la fiert la foc mediu. Se spumeaza din cand in cand, iar cand apa nu mai este tulbure, se da focul mic. Se dau legumele la robot, in afara de cartofi. Se calesc intr-o tigaie cu o lingura de ulei, iar cand s-au inmuiat, se adauga in apa. Se lasa la fiert la foc mic pana sunt aproape gata. Se adauga cartofii taiati cubulete. Cand acesti sunt aproape fierti, se adauga rosiile. Se lasa in jur de 10 minute, apoi se adauga borsul (eu am folosit la plic pentru ca nu am avut lichid), se condimenteaza. Se ia de pe foc si se adauga leusteanul si patrunjelul tocate marunt. Optional, puteti pune si o mana de tarhon pentru aroma. Se serveste cu smantana si ardei iute.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii