autor:

Eileen

» » , Borsuri si Ciorbe, Retete de Craciun

Ciorba cu carne afumata de porc

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iunie 2011

Ingrediente
500g carne de porc afumata taiata cubulete, 2 morcovi, O ceapa, Un pastarnac, O telina, 4 cartofi, Bors dupa gust, O ceasca de rosii in sos tomat, Piper, Sare, Leustean, Patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h 20 min

11 voturi

Mod de preparare

Se umple o oala de 4 litri cu apa si se pune carnea la fiert la foc mediu. Se spumeaza din cand in cand, iar cand apa nu mai este tulbure, se da focul mic. Se dau legumele la robot, in afara de cartofi. Se calesc intr-o tigaie cu o lingura de ulei, iar cand s-au inmuiat, se adauga in apa. Se lasa la fiert la foc mic pana sunt aproape gata. Se adauga cartofii taiati cubulete. Cand acesti sunt aproape fierti, se adauga rosiile. Se lasa in jur de 10 minute, apoi se adauga borsul (eu am folosit la plic pentru ca nu am avut lichid), se condimenteaza. Se ia de pe foc si se adauga leusteanul si patrunjelul tocate marunt. Optional, puteti pune si o mana de tarhon pentru aroma. Se serveste cu smantana si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne afumata de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de macris pe carne de porc afumata

Ciorba de macris pe carne de porc afumata

Se spla bine carnea si se pune ;la fiert in oala in apa rece. Taiati marunt morcuvul,partanjelul

8 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Sseparat se da intr-un clocot oasele de vita pentru a se curata si spala, dupa care in oala pentru

8 voturi    1 comentariu
5h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucia Gheorghe , 16 iunie 2014

    da foarte gustoasa

  • Fara foto

    Danet Lucian , 24 ianuarie 2014

    buna tare am incercat-o si eu si n-am fost dezamagit!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2012

    Chiar imi place ciorbica ta...Arata super bine ....

Dificultate

Redusa

Timp

2h 20 min

11 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de porc afumata taiata cubulete
  • 2 morcovi
  • O ceapa
  • Un pastarnac
  • O telina
  • 4 cartofi
  • Bors dupa gust
  • O ceasca de rosii in sos tomat
  • Piper
  • Sare
  • Leustean
  • Patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Chiar imi place ciorbica ta...Arata super bine ....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu scarita afumata