autor:

Adriana_Bunta

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbă cu carne de găină

Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 noiembrie 2012

Ingrediente
2 aripi, 2 pulpe, 2 cepe, 3 morcovii, un cartof mai mic, 100 g fasole verde, un gogoşar mai mic, 20 ml pastă de roşii, o mână de tăiţei, secretul gustului cu gust de găină, piper, verdeaţă, borş magic, smântână.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Punem carnea la fiert, lăsăm să fiarbă carnea mai mult, după ce este fiartă o scoatem pe o farfurie să se răcească. Apa în care a fiert carnea, nu o aruncaţi, tăiem ceapa şi o punem la călit. Cât se căleşte ceapa, răzălim morcovii, adăugăm totul peste ceapă.



Lăsăm să se călească împreuna cam 5 minute, punem şi gogoşarul tăiat mărunt, pasta de roşii, puneţi secretul gustului şi puţină apa în care a fiert carnea. Lăsaţi să fiarbă 10 minute şi puneţi toată apa ce a rămas de la carne.



Carnea de pe pulpe o luaţi de pe os şi o tăiaţi, aripile le lăsaţi aşa, nu luaţi carnea de pe ele, adăugaţi tot spre sfârşit. Adăugăm cartoful tăiat cuburi, fasolea verde şi tăiteii. Şi lăsaţi să fiarbă. Smântâna o frecăm cu un gălbenuş. Adăugăm carnea şi aripile, lăsăm 5 minute să clocotească împreuna. Trageţi de o parte şi adăugaăm borş şi smântână.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă cu carne de găină" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta a la Doina

Ciorba de burta a la Doina

Se presara burta cu bicarbonat, se freaca putin cu mana si se toarna peste ea otetul. Se va forma

102 voturi    18 comentarii
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba de pui alagrec

ciorba de pui alagrec

Spalam puiul il pnem la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma si lasamsa fiarba la foc mic. Cand

1 vot    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
269.99 lei
202.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 aripi
  • 2 pulpe
  • 2 cepe
  • 3 morcovii
  • un cartof mai mic
  • 100 g fasole verde
  • un gogoşar mai mic
  • 20 ml pastă de roşii
  • o mână de tăiţei
  • secretul gustului cu gust de găină
  • piper
  • verdeaţă
  • borş magic
  • smântână.

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana_Bunta
Tocăniţă de cartofi cu carne

Tocăniţă de cartofi cu carne

Spălaţi costiţa şi o puneţi la fiert; lăsaţi să fiarba cam 20 minute, după care schimbaţi

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute de mere

Chiftelute de mere

Se răzălesc merele şi se lasă de-o parte să se scurgă de zeamă. Pe urmă se face un aluat

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Paste Delicioase

Paste Delicioase

Se pun pastele la fiert. Între timp se căleşte pancetta, pe urmă se adaugă ciupercile, se călesc

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba pescareasca cu zeama de varza