CIORBA CU CARNE DE PASARE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pasare(spatele si aripile de pasare)
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta orez
  • 50 g ulei( o cescuta)
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1 lamaie(zeama)
  • 1 legatura patrunjel
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare.Dupa ce a dat in fiert, se spumeaza, se adauga zarzavatul taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei si orezul care a fost ales, spalat, scurs. Cand carnea este gata, se adauga smantana amestecata cu galbenusurile si zeama de lamaie si se potriveste gustul de sare. Se lasa sa mai fiarba 10 minute, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise