autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Ingrediente
700-800 g carne de porc amestecata (afumata si proaspata pe care am taiat-o bucati), 1 ceapa, 4-5 radacini morcovi, 1 radacina patrunjel, 3-4 catei usturoi intregi, sare, 2-3 lingurite vegeta, 2-3 linguri otet, patrunjel verde tocat, 100 g paste fainoase patratele, 1 lingura tarhon (conservat in otet)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Punem la fiert carnea bine spalata si portionata in 3-4 litri apa. Cand carnea e aproape fiarta adaugam zarzavatul taiat dupa preferinta si continuam fierberea. Usturoiul se adauga intreg, iar dupa fierbere se scoate din ciorba. Cand zarzavatul este fiert, se adauga pastele fainoase respectand timpul de fierbere conform instructiunilor de pe ambalaj, adaugam vegeta, potrivim de sare, inacrim cu 2-3 linguri de otet, stingem focul. Deasupra se presara tarhonul si patrunjel tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole pestrita cu ciolan afumat

Ciorba de fasole pestrita cu ciolan afumat

Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Puneti la fiert la foc mic in 4 litri

51 voturi    15 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de burta

Ciorbita de burta

Se spala bine burta si se lasa cam -1-2 ore in apa rece cu otet sa-i mai i-a din miros,dupa care

9 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 20 ianuarie 2010

    Da, afumatura de porc se potriveste f. bine cu tarhon.

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    Imi place, mai ales ca are si tarhon.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    Arata perfect.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Arata super bine...,trebuie sa fie o bunatate...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      O bunatate.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

      Buna, buna, ciorbita ta...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      Apetisanta

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      Foarte gustoasă ciorbişa ta, Mariela!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 700-800 g carne de porc amestecata (afumata si proaspata pe care am taiat-o bucati)
  • 1 ceapa
  • 4-5 radacini morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 3-4 catei usturoi intregi
  • sare
  • 2-3 lingurite vegeta
  • 2-3 linguri otet
  • patrunjel verde tocat
  • 100 g paste fainoase patratele
  • 1 lingura tarhon (conservat in otet)

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena

Da, afumatura de porc se potriveste f. bine cu tarhon.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de berbecut