Punem la fiert carnea bine spalata si portionata in 3-4 litri apa. Cand carnea e aproape fiarta adaugam zarzavatul taiat dupa preferinta si continuam fierberea. Usturoiul se adauga intreg, iar dupa fierbere se scoate din ciorba. Cand zarzavatul este fiert, se adauga pastele fainoase respectand timpul de fierbere conform instructiunilor de pe ambalaj, adaugam vegeta, potrivim de sare, inacrim cu 2-3 linguri de otet, stingem focul. Deasupra se presara tarhonul si patrunjel tocate marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii