Proces Tehnologic
Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile de patrunjel se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se toaca marunt, varza se taie bucati mai mari. Ardei se taie fasii, iar cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Patrunjelul se mararul se toaca marunt.Rosile se oparesc se decojec si se taie felii. Borsul se fierbe si se strecoara. pasta de tomate se dilueaza.
Mode De Preparare
Carnease fierbe in circa 2 litri de apa cu sare si se spumeaza. cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga telina,morcovii,radacini de patrunjel si de pastarnac,ceapa, ardeiul gras, cartofii si varza . Cand cartofi sunt fierti se adauga pasta de tomate, rosiile, leusteanul verde, borsul si sarea. se fierb inca 5 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii