autor:

alex

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu carne de vita si legume

Autor: alex (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alex (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 februarie 2010

Ingrediente
-Carne de vita 750g, , -morcovi 300g, , -ceapa 200g, , -radacini de telina 200g, , -radacini de patrunjel si pastarnac 200g, , -coatofii 900g, , -varza dulce 250g, , - ardei gras 200g, , -pasta de tomate 50g, , , , , -rosi proaspete 400g, , -bors 100ml, , -leustean verde 50g, , -patrunjel verde 50g, , -sare 40g

Dificultate: Redusa Timp: 5h 1 min

14 voturi

Mod de preparare

Proces Tehnologic

Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile de patrunjel se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se toaca marunt, varza se taie bucati mai mari. Ardei se taie fasii, iar cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Patrunjelul se mararul se toaca marunt.Rosile se oparesc se decojec si se taie felii. Borsul se fierbe si se strecoara. pasta de tomate se dilueaza.

Mode De Preparare
Carnease fierbe in circa 2 litri de apa cu sare si se spumeaza. cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga telina,morcovii,radacini de patrunjel si de pastarnac,ceapa, ardeiul gras, cartofii si varza . Cand cartofi sunt fierti se adauga pasta de tomate, rosiile, leusteanul verde, borsul si sarea. se fierb inca 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de vita si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu carne de vita

Ciorba de legume cu carne de vita

Se spala carnea si se pune la fiert in 4,5 litri de apa cu sare. Se curata si se spala pastarnacul,

14 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oua

Ciorba de oua

Se pun la inabusit carnaciorii si ceapa cu boiaua de ardei.Cand sunt inabusiti se adauga 4 l apa

5 voturi    4 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    felicia , 24 februarie 2010

    mi s-a paru cea mai delicioasa reteta in ciuda faptului ca gramajul e destul de mare,si vreau s-o pregatesc maine.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    legumele ptr a fi fierte au nevoie de maxim 20 de minute,asa ca te sfatuiesc sa le adaugi in consecinta si pentru adaugarea borsului sa tii seama tot de alea 20 de minute.adica dupa 15 minute de la adaugarea legumelor ,inclusiv rosiile,sa pui borsul.iar verdeata la sfarsit dupa ce ai inchis focul,altfel isi pierde aroma. felicitari pentu reteta ta.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    Felicitari ! Alex, arata tare bine ciorbita ta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

5h 1 min

14 voturi

Ingrediente

  • -Carne de vita 750g
  • -morcovi 300g
  • -ceapa 200g
  • -radacini de telina 200g
  • -radacini de patrunjel si pastarnac 200g
  • -coatofii 900g
  • -varza dulce 250g
  • - ardei gras 200g
  • -pasta de tomate 50g
  • -rosi proaspete 400g
  • -bors 100ml
  • -leustean verde 50g
  • -patrunjel verde 50g
  • -sare 40g

Raporteaza reteta

felicia

mi s-a paru cea mai delicioasa reteta in ciuda faptului ca gramajul e destul de mare,si vreau s-o pregatesc maine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole