autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA CU CARNE(VITA)

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
La aceasta reteta folosesc carne de vita., 1/2 kg carne vita, 1 ceapa, 3 morcovi, 1 patrunjel radacina, 1 telina mica(cat un mar), 2 cartofi, 1 ardei gras, 3 rosii curatate de pielita si tocate marunt, 50 g orez(o cescuta), 4 crengute patrunjel verde tocat marunt(cret daca se poate), 2 crengute leustean proaspat, sare, piper, zeama de lamaie sau otet.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Taiem carnea cubulete, o spalam si o punem la fiert in apa rece, la foc potrivit(sa iasa limpede) Spumam la nevoie. Cand carnita e aproape fiarta, adaugam toate zarzavaturile taiate cubulete. Imediat adaugam rosiile maruntite, apoi orezul spalat. Cand totul este fiert, stingem focul si inacrim cu zeama de lamaie sau otet, apoi adaugam verdeata tocata marunt. Cine doreste, poate servi si smantana, adaugata in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA CU CARNE(VITA)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi fara carne

Ciorba de cartofi fara carne

Intro oala cu 3 l apa, punem la fiert morcovii, patrunjelul, ceapa, cartofii, telina, curatate,

8 voturi    4 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)

Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata. Zarzavatul se

7 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • La aceasta reteta folosesc carne de vita.
  • 1/2 kg carne vita
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mica(cat un mar)
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii curatate de pielita si tocate marunt
  • 50 g orez(o cescuta)
  • 4 crengute patrunjel verde tocat marunt(cret daca se poate)
  • 2 crengute leustean proaspat
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie sau otet.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui