autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA CU CARNE(VITA)

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
La aceasta reteta folosesc carne de vita., 1/2 kg carne vita, 1 ceapa, 3 morcovi, 1 patrunjel radacina, 1 telina mica(cat un mar), 2 cartofi, 1 ardei gras, 3 rosii curatate de pielita si tocate marunt, 50 g orez(o cescuta), 4 crengute patrunjel verde tocat marunt(cret daca se poate), 2 crengute leustean proaspat, sare, piper, zeama de lamaie sau otet.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Taiem carnea cubulete, o spalam si o punem la fiert in apa rece, la foc potrivit(sa iasa limpede) Spumam la nevoie. Cand carnita e aproape fiarta, adaugam toate zarzavaturile taiate cubulete. Imediat adaugam rosiile maruntite, apoi orezul spalat. Cand totul este fiert, stingem focul si inacrim cu zeama de lamaie sau otet, apoi adaugam verdeata tocata marunt. Cine doreste, poate servi si smantana, adaugata in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA CU CARNE(VITA)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi fara carne

Ciorba de cartofi fara carne

Intro oala cu 3 l apa, punem la fiert morcovii, patrunjelul, ceapa, cartofii, telina, curatate,

8 voturi    4 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati

24 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • La aceasta reteta folosesc carne de vita.
  • 1/2 kg carne vita
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mica(cat un mar)
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii curatate de pielita si tocate marunt
  • 50 g orez(o cescuta)
  • 4 crengute patrunjel verde tocat marunt(cret daca se poate)
  • 2 crengute leustean proaspat
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie sau otet.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de dovleac cu cartofi