autor:

merisoare de padure

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu coaste de porc

Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2010

Ingrediente
coaste de porc, o ceapa, doi cartofi, ardei gras, un morcov, sedano(verdeata), fidea, bors, rosii in bulion, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

18 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea si se spumeaza. In zeama obtinuta (strecurata) se fierb legumele taiate dupa preferinta impreuna cu carnea.(cartofii se adauga ultimi).Cand sunt si acestia fierti, se pune fideaua, rosiile in bulion si dupa cateva clocote,borsul. Dupa ce s-a oprit focul, se presara frunzele de verdeata taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coaste de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Se spala bine oasele si se pun la fiert in oala cu apa.se spumuiesc,apoi se adauga burta taiata fideluta.

2 voturi    1 comentariu
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba a la grec

Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Alexandra , 28 august 2015

    Foarte bun!!!!

  • Fara foto

    Danut Si Iulisca Danci , 14 decembrie 2014

    bun si gustos

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 iulie 2012

    Foarte gustoasa!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iulie 2012

      Imi place in special iarna cu taitei de casa si acrita cu zeama de varza acra.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Foarte gustoasa si o prezentare reusita.Felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Foarte bine arata, e foarte gustoasa!

    • merisoare de padure

      merisoare de padure (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      Multumesc Camelia. Am observat greseala, si am corectat-o.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      Am mancat ceva asemanator, dar fara rosii, a fost f gustoasa!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

      O ciorbita grozava !

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

      Gustoasa ciorbita...

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      N-am mincat niciodata asa ceva; combinatia de cartofi cu fidea mi se pare f interesanta.Vreau sa incerc;dar voi folosi coaste de miel.Porc nu am,aici.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Arata tare bine...

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      "Sedano" inseamna telina?Eu adaug ,de obicei,taitei de casa!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Rosiile se pun inaintea borsului. In rest e buna ciorbita.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      O ciorbita clasica foarte buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

18 voturi

Ingrediente

  • coaste de porc
  • o ceapa
  • doi cartofi
  • ardei gras
  • un morcov
  • sedano(verdeata)
  • fidea
  • bors
  • rosii in bulion
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de merisoare de padure
omleta cu pancetta affumicata

omleta cu pancetta affumicata

Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
fasole verde cu aripi de pui

fasole verde cu aripi de pui

in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara. separat

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
fasole cu costita afumata

fasole cu costita afumata

costita se taie cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa care se pune separat. in untura obtinuta

20 voturi    14 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ LA PHILIPS MULTICOOKER