autor:

merisoare de padure

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu coaste de porc

Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2010

Ingrediente
coaste de porc, o ceapa, doi cartofi, ardei gras, un morcov, sedano(verdeata), fidea, bors, rosii in bulion, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

15 voturi

Mod de preparare

Se fierbe carnea si se spumeaza. In zeama obtinuta (strecurata) se fierb legumele taiate dupa preferinta impreuna cu carnea.(cartofii se adauga ultimi).Cand sunt si acestia fierti, se pune fideaua, rosiile in bulion si dupa cateva clocote,borsul. Dupa ce s-a oprit focul, se presara frunzele de verdeata taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coaste de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac

Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac

Se spala carnea si se pune la fiert in 3 l apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma,

11 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Lemonato supa vitel

Lemonato supa vitel

Lemonato ( supa vitel cu lamaie) reteta greceasca Fierbem carnea ( eu o fierb de seara). Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Alexandra , 28 august 2015

    Foarte bun!!!!

  • Fara foto

    Danut Si Iulisca Danci , 14 decembrie 2014

    bun si gustos

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 iulie 2012

    Foarte gustoasa!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iulie 2012

      Imi place in special iarna cu taitei de casa si acrita cu zeama de varza acra.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Foarte gustoasa si o prezentare reusita.Felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

      Foarte bine arata, e foarte gustoasa!

    • merisoare de padure

      merisoare de padure (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      Multumesc Camelia. Am observat greseala, si am corectat-o.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      Am mancat ceva asemanator, dar fara rosii, a fost f gustoasa!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

      O ciorbita grozava !

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

      Gustoasa ciorbita...

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      N-am mincat niciodata asa ceva; combinatia de cartofi cu fidea mi se pare f interesanta.Vreau sa incerc;dar voi folosi coaste de miel.Porc nu am,aici.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Arata tare bine...

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      "Sedano" inseamna telina?Eu adaug ,de obicei,taitei de casa!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Rosiile se pun inaintea borsului. In rest e buna ciorbita.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      O ciorbita clasica foarte buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

  • coaste de porc
  • o ceapa
  • doi cartofi
  • ardei gras
  • un morcov
  • sedano(verdeata)
  • fidea
  • bors
  • rosii in bulion
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de merisoare de padure
omleta cu pancetta affumicata

omleta cu pancetta affumicata

Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
fasole verde cu aripi de pui

fasole verde cu aripi de pui

in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara. separat

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
fasole cu costita afumata

fasole cu costita afumata

costita se taie cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa care se pune separat. in untura obtinuta

18 voturi    13 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume