autor:

Anonim

» » , Supe de carne, Supe de legume

ciorba cu maruntaie de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
pipote de pui, tacamuri de pui, supa de oase, ceapa, morcovii, pastarnac, radacina de patrunjel si telina, smantana,oua,sare de lamaie, sare, marar verde, faina, orez

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu tacamurile de pui,se spumeaza,apoi se adauga ceapa, morcovi, telina, pastarnac si radacina de patrunjel . Cand tacamurile de pui si legumle sunt fierte, se adauga orez si compozitia de galbenusuri ,faina, smantana si se fierb 10 min. Se adauga apoi suc de lamaie, marar ,sare si se fierbe toata ciorba cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Curatati si spalati legumele. Puneti la fiert in 2 litri de apa rece cu concentratul conopida taiata

59 voturi    15 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de linte verde

Supa de linte verde

Se alege lintea,se spala bine si se lasa 2 ore la inmuiat.Intr-o oala se pune uleiul si se adauga

20 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de rosii cu fidea