Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 15 august 2008
Ingrediente
pipote de pui, tacamuri de pui, supa de oase, ceapa, morcovii, pastarnac, radacina de patrunjel si telina, smantana,oua,sare de lamaie, sare, marar verde, faina, orez,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Supa de oase se fierbe impreuna cu tacamurile de pui,se spumeaza,apoi se adauga ceapa, morcovi, telina, pastarnac si radacina de patrunjel . Cand tacamurile de pui si legumle sunt fierte, se adauga orez si compozitia de galbenusuri ,faina, smantana si se fierb 10 min. Se adauga apoi suc de lamaie, marar ,sare si se fierbe toata ciorba cca 5 min.
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010
Totul e super dar eu nu folosesc faina ...