Se spala la inceput broccoli si se pune sa fiarba in apa cu sare, 30 de minute, apoi, se scoate in sita sa se racoreasca. Dupa aceea, se stropeste cu cateva picaturi de lamaie ca sa-si pastreze culoare proaspata.
Ceapa si 2 morcovi se spala, se curata si se dau pe razatoarea mica. Se clatesc 2-3 min in uleiul de masline, cat sa dea o nuanta aurie ciorbei. Se adauga apoi apa, se caondimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba, la foc potrivit.
Pieptul de pui fiert in prealabil se taie cubulete si se pune in oala de ciorba. Broccoli se rup bucatele, care se pun si ele in oala.
Separat, se bat galbenusurile intr-un vas, apoi se toarne si smantana si se amesteca bine.
Dupa ce au fiert legumele, se dau de-o parte si la sfarsit se adauga pasta ded smantana si galbenusurile batute bine. Se serveste ornata cu morcov proaspat ras si cu pantrunjel verde, tocat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii