Se spala la inceput broccoli si se pune sa fiarba in apa cu sare, 30 de minute, apoi, se scoate in sita sa se racoreasca. Dupa aceea, se stropeste cu cateva picaturi de lamaie ca sa-si pastreze culoare proaspata.
Ceapa si 2 morcovi se spala, se curata si se dau pe razatoarea mica. Se clatesc 2-3 min in uleiul de masline, cat sa dea o nuanta aurie ciorbei. Se adauga apoi apa, se caondimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba, la foc potrivit.
Pieptul de pui fiert in prealabil se taie cubulete si se pune in oala de ciorba. Broccoli se rup bucatele, care se pun si ele in oala.
Separat, se bat galbenusurile intr-un vas, apoi se toarne si smantana si se amesteca bine.
Dupa ce au fiert legumele, se dau de-o parte si la sfarsit se adauga pasta ded smantana si galbenusurile batute bine. Se serveste ornata cu morcov proaspat ras si cu pantrunjel verde, tocat marunt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii