autor:

Fara foto

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ciorba cu pastai

Autor: Mariana Petre (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariana Petre (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
300g pastai curatate si taiate nu prea marunt, o ceapa potrivita, un morcov, un ardei gras, , pulpa de rosii, o cana cu bors, leustean, un ou

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

20 voturi

Mod de preparare

Se calesc putin ceapa ,morcovul si cartofii curatati si taiati nu prea marunt, in 0 lingura de ulei;
se adauga pastaile si se fierb cu zarzavatul;
se adauga rosiile si borsul;
se sareaza dupa gust;
se adauga oul batut bine si amestecat in farfurie cu un polonic de ciorba( pentru a se drege);
se rup bucati mici din ardeiul gras si se pun in ciorba doar sa se opareasca ;
se adauga verdeata tocata marunt.
Este foarte buna si se poate servi rece!
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu pastai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de fasole pastai

Ciorba de fasole pastai

Se curata,se spala si se taie rondele atat morcovul cat si pastarnacul si se pun la fiert in apa

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pastai cu rosii

Ciorba de pastai cu rosii

Curatam pastaile la capete, le spalam iar apoi le taiem in doua, in trei, depinde cat sunt de mari

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

20 voturi

Ingrediente

  • 300g pastai curatate si taiate nu prea marunt
  • o ceapa potrivita
  • un morcov
  • un ardei gras
  • pulpa de rosii
  • o cana cu bors
  • leustean
  • un ou

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Chilli Biftec, tagliatelle cu seminte de floarea soarelui si ulei de masline si jus din vin rosu