autor:

Dorneanu Maria

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu perisoare

Autor: Dorneanu Maria (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dorneanu Maria (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
1 ardel gras verde,1 ardel gras rosu,un ardel gras galben(marime medie pt.fiecare),o ceapa medie,200g telina, morcovi, g orez,500g carne tocata(vita,porc sau oaie,dupa preferinte),verdeata (marar,patrunjel -pot si uscate),condimente(sare,piper),1 ou,2-3 lingurite bors magic,100 g paste,100 g suc de rosii.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita cu 4-5 l apa.
Separat se amesteca carnea cu oul,verdeata,orezul si bineinteles sare si piper dupa gust.Din compozitia rezultata se fac bilute in mana ,separat avand un castronel cu apa rece pt.inmuiat mainele ca ,compozitia sa nu se prinda de maini.
Dupa ce legumele sunt aproape fierte se da drumul in cratita la perisoare.Cand acestea sunt fierte se pun pastele si condimentele dupa gust.Apoi dupa ce au fiert si pastele se pune sucul de rosii si se lasa sa fiarba inca 5 min.,dupa care se adauga borsul magic dupa gust,dupa care se ia de pe foc.
Se serveste cu smantana sau ca atare.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se pune, intr-o cratita mai mare, apa la fiert. Se taie cubulete 1 ceapa si morcovul si se pun in

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se amesteca carnea tocata bine cu orezul spalat si scurs de apa, galbenusul se va amesteca cu smantana,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Dorneanu Maria

    Dorneanu Maria (Maestru bucatar) , 06 iulie 2009

    Multumesc Valentina! Esti draguta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 iulie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 ardel gras verde,1 ardel gras rosu,un ardel gras galben(marime medie pt.fiecare),o ceapa medie,200g telina, morcovi, g orez,500g carne tocata(vita,porc sau oaie,dupa preferinte),verdeata (marar,patrunjel -pot si uscate),condimente(sare,piper),1 ou,2-3 lingurite bors magic,100 g paste,100 g suc de rosii.

Raporteaza reteta

Retete
de Dorneanu Maria
Tort diplomat

Tort diplomat

Se bate frisca si se da la rece.Laptele se pune la fiert cu zaharul,coaja de la o portocala.Cand

39 voturi    16 comentarii
1h
Torturi

Dorneanu Maria (Maestru bucatar)

Multumesc Valentina! Esti draguta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de stevie