Ciorba cu perisoare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba cu perisoare

Ingrediente

  • 1 ardel gras verde
  • 1 ardel gras rosu
  • un ardel gras galben(marime medie pt.fiecare)
  • o ceapa medie
  • 200g telina
  • 2-3 morcovi
  • 150 g orez
  • 500g carne tocata(vita
  • porc sau oaie
  • dupa preferinte)
  • verdeata (marar
  • patrunjel -pot si uscate)
  • condimente(sare
  • piper)
  • 1 ou
  • 2-3 lingurite bors magic
  • 100 g paste
  • 100 g suc de rosii.

Mod de preparare

Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita cu 4-5 l apa.

Separat se amesteca carnea cu oul,verdeata,orezul si bineinteles sare si piper dupa gust.Din compozitia rezultata se fac bilute in mana ,separat avand un castronel cu apa rece pt.inmuiat mainele ca ,compozitia sa nu se prinda de maini.

Dupa ce legumele sunt aproape fierte se da drumul in cratita la perisoare.Cand acestea sunt fierte se pun pastele si condimentele dupa gust.Apoi dupa ce au fiert si pastele se pune sucul de rosii si se lasa sa fiarba inca 5 min.,dupa care se adauga borsul magic dupa gust,dupa care se ia de pe foc.

Se serveste cu smantana sau ca atare.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor