Ciorba cu perisoare de curcan

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
medie
Ciorba cu perisoare de curcan

Ingrediente

  • Pentru ciorbă:
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • ½ ardei gras
  • 200 ml de roşii tocate
  • 200 ml de borş de putina
  • sare
  • Pentru perişoare:
  • 250 g piept de curcan tocat
  • 1 ou
  • 1 lingură de orez
  • sare şi piper

Mod de preparare

Se pun legumele la fiert în apă cu puţină sare.

Când legumele sunt aproape fierte, ne ocupăm rapid de perişoarele de curcan.

Amestecăm carnea tocată cu orezul spălat bine, oul bătut, sare şi piper.

Formăm perişoarele şi le dăm uşurel drumul în oală.

Perişoarele sunt fierte când încep să se ridice singure la suprafaţă. Atunci e momentul să adăugăm borşul şi roşiile tocate şi să potrivim gustul supei de sare.

O mai lăsăm să dea 2-3 clocote, apoi stingem focul şi presărăm deasupra patrunjel proaspăt tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise