Se pun legumele la fiert în apă cu puţină sare.
Când legumele sunt aproape fierte, ne ocupăm rapid de perişoarele de curcan.
Amestecăm carnea tocată cu orezul spălat bine, oul bătut, sare şi piper.
Formăm perişoarele şi le dăm uşurel drumul în oală.
Perişoarele sunt fierte când încep să se ridice singure la suprafaţă. Atunci e momentul să adăugăm borşul şi roşiile tocate şi să potrivim gustul supei de sare.
O mai lăsăm să dea 2-3 clocote, apoi stingem focul şi presărăm deasupra patrunjel proaspăt tocat.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii