autor:

Cristinyela

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu perisoare de curcan

Autor: Cristinyela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristinyela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2016

Ingrediente
Pentru ciorbă:, 1 ceapă, 1 morcov, ½ ardei gras, 200 ml de roşii tocate, 200 ml de borş de putina, sare, , Pentru perişoare:, 250 g piept de curcan tocat, 1 ou, 1 lingură de orez, sare şi piper

Dificultate: Medie Timp: 59 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun legumele la fiert în apă cu puţină sare.
Când legumele sunt aproape fierte, ne ocupăm rapid de perişoarele de curcan.
Amestecăm carnea tocată cu orezul spălat bine, oul bătut, sare şi piper.
Formăm perişoarele şi le dăm uşurel drumul în oală.
Perişoarele sunt fierte când încep să se ridice singure la suprafaţă. Atunci e momentul să adăugăm borşul şi roşiile tocate şi să potrivim gustul supei de sare.
O mai lăsăm să dea 2-3 clocote, apoi stingem focul şi presărăm deasupra patrunjel proaspăt tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare de curcan

Ciorba cu perisoare de curcan

Se curata legumele si se spala. O ceapa, morcovul, patrunjelul si rosia se toaca si se pun la calit

30 voturi    12 comentarii
1h
Retete de Craciun
Ciorba cu perisoare de curcan

Ciorba cu perisoare de curcan

Se pune in oala, ulei, apoi toate legumele taiate cubulete mici sau date pe razatoarea cu ochiuri

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

59 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru ciorbă:
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • ½ ardei gras
  • 200 ml de roşii tocate
  • 200 ml de borş de putina
  • sare
  • Pentru perişoare:
  • 250 g piept de curcan tocat
  • 1 ou
  • 1 lingură de orez
  • sare şi piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cristinyela
Piersicile copilariei

Piersicile copilariei

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie. Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul

73 voturi    13 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Nucile copilariei

Nucile copilariei

Se bat ouale cu zaharul si un praf de sare pana se fac o spuma fina, albicioasa. Se adauga treptat

18 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Biscuiti decorati

Biscuiti decorati

1.Se mixeaza untul cu zaharul pudra. 2.Cand se spumeaza se adauga oul care e la temperatura

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de perisoare