Ciorba cu perisoare de curcan

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
medie
Ciorba cu perisoare de curcan

Ingrediente

  • Pentru ciorbă:
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • ½ ardei gras
  • 200 ml de roşii tocate
  • 200 ml de borş de putina
  • sare
  • Pentru perişoare:
  • 250 g piept de curcan tocat
  • 1 ou
  • 1 lingură de orez
  • sare şi piper

Mod de preparare

Se pun legumele la fiert în apă cu puţină sare.

Când legumele sunt aproape fierte, ne ocupăm rapid de perişoarele de curcan.

Amestecăm carnea tocată cu orezul spălat bine, oul bătut, sare şi piper.

Formăm perişoarele şi le dăm uşurel drumul în oală.

Perişoarele sunt fierte când încep să se ridice singure la suprafaţă. Atunci e momentul să adăugăm borşul şi roşiile tocate şi să potrivim gustul supei de sare.

O mai lăsăm să dea 2-3 clocote, apoi stingem focul şi presărăm deasupra patrunjel proaspăt tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor