Ingrediente
Pentru ciorbă:, 1 ceapă, 1 morcov, ½ ardei gras, 200 ml de roşii tocate, 200 ml de borş de putina, sare, , Pentru perişoare:, 250 g piept de curcan tocat, 1 ou, 1 lingură de orez, sare şi piper
Dificultate: Medie | Timp: 59 min
1 vot
Mod de preparare
Când legumele sunt aproape fierte, ne ocupăm rapid de perişoarele de curcan.
Amestecăm carnea tocată cu orezul spălat bine, oul bătut, sare şi piper.
Formăm perişoarele şi le dăm uşurel drumul în oală.
Perişoarele sunt fierte când încep să se ridice singure la suprafaţă. Atunci e momentul să adăugăm borşul şi roşiile tocate şi să potrivim gustul supei de sare.
O mai lăsăm să dea 2-3 clocote, apoi stingem focul şi presărăm deasupra patrunjel proaspăt tocat.