autor:

Fetic_Bianca

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu piept de pui si ou

Autor: Fetic_Bianca (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Fetic_Bianca (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2016

Ingrediente
&ndash 2 bucati cartofi, &ndash 2 bucati morcovi, &ndash 1 bucata radacina ţelina, &ndash 1 bucata radacina pastârnac, &ndash 1 bucata ceapa, &ndash 1 bucata cutie mica rosii în bulion, &ndash 4 bucati oua, &ndash 400 ml bors, &ndash 1 bucata mare de piept de pui, &ndash 1 legatura leustean, &ndash 3 linguri ulei, &ndash 1 praf sare, &ndash 1 praf de piper macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

1 vot

Mod de preparare

Radacinoasele si cartofii se curaţa si se taie bucaţi mici. Ceapa se taie marunt.

Taiem pieptul de pui, fasii mici (sau cubulete) si il presaram putin cu un praf de piper macinat si sare.

Într-o oala de ciorba se pun 2.5 litri de apa la fiert si cand da in clocot se adauga ceapa, fasiile de piept de pui si radacinoasele.

Se lasa la fiert 10 minute si apoi se adauga cartofii si uleiul.

Se lasa la fiert 20 de minute si se pun rosiile cu tot cu suc.

Dupa ce rosiile au fiert 5 minute, se acreste cu bors si se lasa sa dea un clocot.

Se gusta de sare si, pe foc, se pun în ciorba cele 4 oua, separat. Amestecam de 3-4 ori in ciorba.

Se lasa cat sa se fiarba ouale si se trage oala de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu piept de pui si ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba din piept de pui

Ciorba din piept de pui

Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete. Se pune intr-o oala la fiert , se acopera

4 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de curcan

Ciorba de curcan

Mod de preparare: Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune

14 voturi    11 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

1 vot

Ingrediente

  • &ndash 2 bucati cartofi
  • &ndash 2 bucati morcovi
  • &ndash 1 bucata radacina ţelina
  • &ndash 1 bucata radacina pastârnac
  • &ndash 1 bucata ceapa
  • &ndash 1 bucata cutie mica rosii în bulion
  • &ndash 4 bucati oua
  • &ndash 400 ml bors
  • &ndash 1 bucata mare de piept de pui
  • &ndash 1 legatura leustean
  • &ndash 3 linguri ulei
  • &ndash 1 praf sare
  • &ndash 1 praf de piper macinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu smantana