autor:

Fetic_Bianca

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu piept de pui si ou

Autor: Fetic_Bianca (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Fetic_Bianca (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2016

Ingrediente
&ndash 2 bucati cartofi, &ndash 2 bucati morcovi, &ndash 1 bucata radacina ţelina, &ndash 1 bucata radacina pastârnac, &ndash 1 bucata ceapa, &ndash 1 bucata cutie mica rosii în bulion, &ndash 4 bucati oua, &ndash 400 ml bors, &ndash 1 bucata mare de piept de pui, &ndash 1 legatura leustean, &ndash 3 linguri ulei, &ndash 1 praf sare, &ndash 1 praf de piper macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

2 voturi

Mod de preparare

Radacinoasele si cartofii se curaţa si se taie bucaţi mici. Ceapa se taie marunt.

Taiem pieptul de pui, fasii mici (sau cubulete) si il presaram putin cu un praf de piper macinat si sare.

Într-o oala de ciorba se pun 2.5 litri de apa la fiert si cand da in clocot se adauga ceapa, fasiile de piept de pui si radacinoasele.

Se lasa la fiert 10 minute si apoi se adauga cartofii si uleiul.

Se lasa la fiert 20 de minute si se pun rosiile cu tot cu suc.

Dupa ce rosiile au fiert 5 minute, se acreste cu bors si se lasa sa dea un clocot.

Se gusta de sare si, pe foc, se pun în ciorba cele 4 oua, separat. Amestecam de 3-4 ori in ciorba.

Se lasa cat sa se fiarba ouale si se trage oala de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu piept de pui si ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba din piept de pui

Ciorba din piept de pui

Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete. Se pune intr-o oala la fiert , se acopera

4 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de gaturi de curcan

Ciorba de gaturi de curcan

Se pun la fiert intr-o cratita de 5 litri gaturile. Se curata, spala si se taie legumele astfel. -

6 voturi    2 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

2 voturi

Ingrediente

  • &ndash 2 bucati cartofi
  • &ndash 2 bucati morcovi
  • &ndash 1 bucata radacina ţelina
  • &ndash 1 bucata radacina pastârnac
  • &ndash 1 bucata ceapa
  • &ndash 1 bucata cutie mica rosii în bulion
  • &ndash 4 bucati oua
  • &ndash 400 ml bors
  • &ndash 1 bucata mare de piept de pui
  • &ndash 1 legatura leustean
  • &ndash 3 linguri ulei
  • &ndash 1 praf sare
  • &ndash 1 praf de piper macinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de ciuperci pleurotus