Radacinoasele si cartofii se curaţa si se taie bucaţi mici. Ceapa se taie marunt.
Taiem pieptul de pui, fasii mici (sau cubulete) si il presaram putin cu un praf de piper macinat si sare.
Într-o oala de ciorba se pun 2.5 litri de apa la fiert si cand da in clocot se adauga ceapa, fasiile de piept de pui si radacinoasele.
Se lasa la fiert 10 minute si apoi se adauga cartofii si uleiul.
Se lasa la fiert 20 de minute si se pun rosiile cu tot cu suc.
Dupa ce rosiile au fiert 5 minute, se acreste cu bors si se lasa sa dea un clocot.
Se gusta de sare si, pe foc, se pun în ciorba cele 4 oua, separat. Amestecam de 3-4 ori in ciorba.
Se lasa cat sa se fiarba ouale si se trage oala de pe foc.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii