Radacinoasele si cartofii se curaţa si se taie bucaţi mici. Ceapa se taie marunt.
Taiem pieptul de pui, fasii mici (sau cubulete) si il presaram putin cu un praf de piper macinat si sare.
Într-o oala de ciorba se pun 2.5 litri de apa la fiert si cand da in clocot se adauga ceapa, fasiile de piept de pui si radacinoasele.
Se lasa la fiert 10 minute si apoi se adauga cartofii si uleiul.
Se lasa la fiert 20 de minute si se pun rosiile cu tot cu suc.
Dupa ce rosiile au fiert 5 minute, se acreste cu bors si se lasa sa dea un clocot.
Se gusta de sare si, pe foc, se pun în ciorba cele 4 oua, separat. Amestecam de 3-4 ori in ciorba.
Se lasa cat sa se fiarba ouale si se trage oala de pe foc.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii