autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA CU PRAZ

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Ingrediente
3 cepe, 3 ardei grasi, 3 morcovi, 1 telina mica, 1 pastarnac, 4 fire de praz, 3 cartofiori, 1 cana bulion, 1 cana fidea, sare, patrunjel si leustean verde tocat marunt, 1 lingura ulei, 1 cana zeama acra de varza, 1/2 cana bulion, 1 cana fidea, 1 lingura ulei, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Intro oala punem la fiert 3 litri apa, in care adaugam legumele taiate marunt. Cand legumele sunt fierte, adaugam bulionul, fierbem putin, adaugam fideaua. Cand totul este fiert, adaugam zeama de varza, lasam ciorba sa dea in cateva clocote, stingem focul, adaugam uleiul si verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA CU PRAZ" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de praz

Ciorba de praz

Prazul se curata, se spala foarte bine si se taie rondele. Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga

6 voturi    5 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde cu praz

Ciorba de salata verde cu praz

Se spală foarte bine salata verde, verificând fiecare frunză, prazul, leuşteanul, usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009

    Gustoasa.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

    Mmmm o bunatate.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 4 fire de praz
  • 3 cartofiori
  • 1 cana bulion
  • 1 cana fidea
  • sare
  • patrunjel si leustean verde tocat marunt
  • 1 lingura ulei
  • 1 cana zeama acra de varza
  • 1/2 cana bulion
  • 1 cana fidea
  • 1 lingura ulei
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Gustoasa.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata