autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA CU PRAZ

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Ingrediente
3 cepe, 3 ardei grasi, 3 morcovi, 1 telina mica, 1 pastarnac, 4 fire de praz, 3 cartofiori, 1 cana bulion, 1 cana fidea, sare, patrunjel si leustean verde tocat marunt, 1 lingura ulei, 1 cana zeama acra de varza, 1/2 cana bulion, 1 cana fidea, 1 lingura ulei, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Intro oala punem la fiert 3 litri apa, in care adaugam legumele taiate marunt. Cand legumele sunt fierte, adaugam bulionul, fierbem putin, adaugam fideaua. Cand totul este fiert, adaugam zeama de varza, lasam ciorba sa dea in cateva clocote, stingem focul, adaugam uleiul si verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA CU PRAZ" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de praz cu dovlecel

Ciorba de praz cu dovlecel

Morcovul si radacina de patrunjel se dau pe razatoarea mare(curatati si spalati). Prazul se taie

3 voturi    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Ciorba de praz

Ciorba de praz

Prazul se curata, se spala foarte bine si se taie rondele. Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga

6 voturi    5 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009

    Gustoasa.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

    Mmmm o bunatate.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 4 fire de praz
  • 3 cartofiori
  • 1 cana bulion
  • 1 cana fidea
  • sare
  • patrunjel si leustean verde tocat marunt
  • 1 lingura ulei
  • 1 cana zeama acra de varza
  • 1/2 cana bulion
  • 1 cana fidea
  • 1 lingura ulei
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors ardelenesc de pui cu smantana