autor:

costy1969

» » , , Borsuri si Ciorbe, Supe de carne, Supe de legume

CIORBA CU RAVIOLI

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Ingrediente
1.pentru ravioli:, -2 oua,sare,apa,faina pentru un aluat pe care sa il poti intinde, -1 piept de pui mare, -1 ceapa mare, -2 oua, -4-5 linguri faina pentru compozitie, -cimbru, -sare,piper., , 2.pentru ciorba:, -2 morcovi potriviti, -1 ceapa medie, -1 lingura cu bulion,sau 2 rosii mari, -50 ml ulei, -6 catei de usturoi, -500 grame smantana, -1 ou, -1 legatura leustean verde/tarhon, -sare,piper.

Dificultate: Medie Timp: 55 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pregateste o oala, se pune la incins, se toarna uleiul,se pune la calit morcovul dat prin razatoarea mare si ceapa taiata marunt.Dupa ce s-au calit se adauga bulionul sau rosiile decojite si date prin razatoare,se adauga cantitatea de apa dorita(in functie de cate ravioli intentionati sa faceti,fara a umple complet oala) ,se pune sare si piper,se lasa la fiert la foc mic;
Pieptul de pui se spala,se scurge bine de apa,se taie bucati, se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa taiata marunt,2 oua,sare,piper,cimbru,faina cat aluatul sa se lege;
Se pregateste aluatul din ingredientele mentionate(asemanator cu cel pentru taiteii de casa)se intinde o foaie subtire si mare;
Pe jumatate din foaie se pune la distanta egala o jumatate de lingura de umplutura,se pliaza cealalta jumatate de foaie,se preseaza usor marginile si spatiile goale dintre umpluturi si se taie patrate cu o latura de 3-4 cm(se pot taia si direct din foaie,se umplu si se preseaza marginile);
Cand supa a dat in clocot,se adauga ravioli si se lasa la fiert 15-20 minute,la foc potrivit;
Separat se ia putina zeama din ciorba,se lasa la racit,se adauga compozitia facuta din smantana,1 ou, usturoiul pisat si leusteanul taiat fin,care se toarna treptat in ciorba,se amesteca usor,se lasa 2-3 minute cat sa dea un clocot.

SFAT:cand se toarna compozitia de smantana,focul trebuie sa fie moderat in asa fel incat aceasta sa nu se taie.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA CU RAVIOLI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa mexicana de rosii

Supa mexicana de rosii

Umplem o oala cu apa si o fierbem la foc potrivit. Curatam ceapa si apoi o taiem rondele sau cubulete.

0 voturi    2 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de mazare

Supa crema de mazare

Mazarea se spala si se pune la fiert cu prazul taiat rondele pt 15-20 de min. Dupa ce s-au fiert,

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

55 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1.pentru ravioli:
  • -2 oua,sare,apa,faina pentru un aluat pe care sa il poti intinde
  • -1 piept de pui mare
  • -1 ceapa mare
  • -2 oua
  • -4-5 linguri faina pentru compozitie
  • -cimbru
  • -sare,piper.
  • 2.pentru ciorba:
  • -2 morcovi potriviti
  • -1 ceapa medie
  • -1 lingura cu bulion,sau 2 rosii mari
  • -50 ml ulei
  • -6 catei de usturoi
  • -500 grame smantana
  • -1 ou
  • -1 legatura leustean verde/tarhon
  • -sare,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide