autor:

mariana

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu tiftelute

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Ingrediente
La 2 l de apa, , 400g carne tocata (porc si vita), 4-5 cartofi, 1 morcov, 1 ceapa, 1 rosie mica tocata, patrunjel si marar, ulei, sare si piper negru dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Farsul se sareaza, pipareaza , se amesteca bine si se formeaza tiftelutele.
Intr-o cratita se pune apa la fiert, cind fierbe se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba. Aparte se prajeste ceapa si morcovul si la urma punem si rosia , cind sint gata se adauga in oala, apoi adaugam si tiftelutele, si lasam sa fiarba cam 10-15 min. Dupa ce am stins focul adaugam verdeata si o acoperim cu capacul. Sare se adauga dupa gust.

Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu tiftelute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba pescareasca cu zeama de varza

Ciorba pescareasca cu zeama de varza

Zeama de varza( cantitatea este in functie de cat de acra vreti sa fie ciorba) se pune la fiert impreuna

6 voturi    8 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de zarzavat cu carne de porc

Bors de zarzavat cu carne de porc

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si

12 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2009

    Foarte bine arata.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

    Trebuie sa fie tare gustoasa...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Super ciorbica,felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      DA, E CA CIORBA DE PERISOARE.

    • Fara foto

      Nadia , 06 august 2009

      Este foarte buna, eu pun si smantana.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Imi place mult ciorba de chifetute sau de perisoare, cum se mai numeste...

    • mariana

      mariana (Chef de cuisine) , 04 august 2009

      Sigur ca da, mai ales aflandu-ma departe de casa si de mama...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Felicitari! Cred ca o pregatesti cu drag daca e reteta mamei.

    • mariana

      mariana (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009

      In satul meu Truseni le spunem tiftelute si este o receta de la mama de aceea nam dorit sa schimb nimic so las asa cum ii spune mamica mea.............

    • Fara foto

      un nelamurit , 24 iulie 2009

      Tiftelutele? Sau chiftelute? Si de ce este ciorba? Interesanta reteta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • La 2 l de apa
  • 400g carne tocata (porc si vita)
  • 4-5 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mica tocata
  • patrunjel si marar
  • ulei
  • sare si piper negru dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

maria mihalache (Chef de cuisine)

Foarte bine arata.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa picanta cu taitei si creveti