Farsul se sareaza, pipareaza , se amesteca bine si se formeaza tiftelutele.
Intr-o cratita se pune apa la fiert, cind fierbe se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba. Aparte se prajeste ceapa si morcovul si la urma punem si rosia , cind sint gata se adauga in oala, apoi adaugam si tiftelutele, si lasam sa fiarba cam 10-15 min. Dupa ce am stins focul adaugam verdeata si o acoperim cu capacul. Sare se adauga dupa gust.
Pofta buna!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii