autor:

mariana

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu tiftelute

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Ingrediente
La 2 l de apa, , 400g carne tocata (porc si vita), 4-5 cartofi, 1 morcov, 1 ceapa, 1 rosie mica tocata, patrunjel si marar, ulei, sare si piper negru dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Farsul se sareaza, pipareaza , se amesteca bine si se formeaza tiftelutele.
Intr-o cratita se pune apa la fiert, cind fierbe se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba. Aparte se prajeste ceapa si morcovul si la urma punem si rosia , cind sint gata se adauga in oala, apoi adaugam si tiftelutele, si lasam sa fiarba cam 10-15 min. Dupa ce am stins focul adaugam verdeata si o acoperim cu capacul. Sare se adauga dupa gust.

Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu tiftelute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba Radauteana

Ciorba Radauteana

Carnea de pui o spalam si o punem in apa rece la foc, pana cand se ridica spuma deasupra! Intr-o

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE ZARZAVAT

CIORBA DE ZARZAVAT

Curatam zarzavatul, il spalam si il taiaem coresunzator(ceapa foarte marunt, varza fideluta, conopida

5 voturi    8 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2009

    Foarte bine arata.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

    Trebuie sa fie tare gustoasa...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Super ciorbica,felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      DA, E CA CIORBA DE PERISOARE.

    • Fara foto

      Nadia , 06 august 2009

      Este foarte buna, eu pun si smantana.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Imi place mult ciorba de chifetute sau de perisoare, cum se mai numeste...

    • mariana

      mariana (Chef de cuisine) , 04 august 2009

      Sigur ca da, mai ales aflandu-ma departe de casa si de mama...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Felicitari! Cred ca o pregatesti cu drag daca e reteta mamei.

    • mariana

      mariana (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009

      In satul meu Truseni le spunem tiftelute si este o receta de la mama de aceea nam dorit sa schimb nimic so las asa cum ii spune mamica mea.............

    • Fara foto

      un nelamurit , 24 iulie 2009

      Tiftelutele? Sau chiftelute? Si de ce este ciorba? Interesanta reteta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • La 2 l de apa
  • 400g carne tocata (porc si vita)
  • 4-5 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mica tocata
  • patrunjel si marar
  • ulei
  • sare si piper negru dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

maria mihalache (Chef de cuisine)

Foarte bine arata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole boabe cu afumatura