Ciorba cu tiftelute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba cu tiftelute

Ingrediente

  • La 2 l de apa
  • 400g carne tocata (porc si vita)
  • 4-5 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mica tocata
  • patrunjel si marar
  • ulei
  • sare si piper negru dupa gust

Mod de preparare

Farsul se sareaza, pipareaza , se amesteca bine si se formeaza tiftelutele.

Intr-o cratita se pune apa la fiert, cind fierbe se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba. Aparte se prajeste ceapa si morcovul si la urma punem si rosia , cind sint gata se adauga in oala, apoi adaugam si tiftelutele, si lasam sa fiarba cam 10-15 min. Dupa ce am stins focul adaugam verdeata si o acoperim cu capacul. Sare se adauga dupa gust.

Pofta buna!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor